Region

Svet

Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega!

Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao uopšte, a porodicu je retko posećivao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega!

Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega! Screenshoot/Youtube






Rođeni brat bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini života, u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i javnost u šoku. 

Mihailova smrt, koja se dogodila juče iznenadila je mnoge, a kako je Republika saznala, on je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša su izveli iz rijalitija "Elita" i saopštili mu vest o smrti rođenog brata, nakon čega se on oglasio putem Instagram profila:



"Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao...








Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo...kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo."



Mihailo Janjušević nije često posećivao porodicu, a sa braćom nije uopšte razgovarao, što Janjuša posebno muči. Ipak, Mihailo je čuvao uspomene sa majkom, pa je iste i delio putem društvenih mreža.










"Hvala za svako saučešće. Sta da vam kazem, kako mogu da budem. Ništa se još ne zna za sahranu, biće svi obavešteni, za sad ne mogu ništa više da kažem, čekamo i mi. Oprostite mi molim vas, baš sam van sebe." - rekao je Marko Janjušević za Republiku






 

 
 
 

Policija je preuzela slučaj i naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog tragičnog događaja. Prijatelji i porodica su od petka pokušavali da stupe u kontakt s Mihailom, nakon što se nije pojavio na poslu. Njegov prijatelj je, uz pomoć predsednika stanara, otišao u njegov stan gde je zatekao tužnu scenu.

Sada se oglasila Janjuševa porodica koja je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen. 

- Porodica neće dolaziti u Beograd, telo će biti dopremljeno u Prijepolje, gde će biti i sahranjen. -  rekla je za "Republiku" Janjuševa tetka.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>