Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 25. decembra do 31. decembra  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Ova nedelja donosi Vagama neke burne momente, Škorpijama prehlade i previše umora, Ribama naglašene emocije i strast...



VAGA

Hrana

Nešto naglašeniji apetiti. Pokušavajte da izbegavate prezačinjenu I kaloričnu hranu jer vam neće prijati, I više se okrenite belom mesu, svežem povrću I voću. Izbegavajte konzumiranje alkohola.

Ljubav

Odnosi koji su dobri biće još bolji tokom ovog perioda – partner i vi ćete se udružiti u strasti a umećete i da pokrenete jedno drugo i smislite sto i jedan plan ili zanimaciju da biste uživali i u ovim danima, ali i u dočeku nove godine. Oni odnosi pak u kojima je u prethodnom periodu bilo napetosti ili ste vi lično osećali da vam partner ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje – kod vas je moguće par burnijih momenata koji ipak daju mogućnost da se „vazduh“ u vezi raščisti i rasterećenije uđe u novu godinu. Slobodni – zanimljivih dešavanja ima, a ima i zanimljivih osoba oko vas. Dobro raspoloženje, flert.

Posao

Ono što je lepo jeste da tokom ove sedmice možete fino zaraditi, više od očekivanog. Ono što nije lepo je vaša opuštenost po pitanju troškova – pa će vam pare lako kliziti iz ruku. Prva polovina nedelje je naglašeno komplikovana, na momente haotična – jurićete vreme, dogovore, papire. Komunikacija sa saradnicima, kolegama – biće vrlo često na granici rasprave. Drugi deo sedmice vama donosi bolju energiju, a i lakše ćete raščišćavati nesporazume, probleme kao i tekuće situacije.

Zdravlje

Naglašena osetljivost respiratornog sistema. Potreban je oprez u saobraćaju. Moguće povrede.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Potrebno je da povremeno povučete ručnu kočnicu, jer umete biti neumereni u ovom periodu. Smanjite unos kaloričnih namirnica, slatkiše zaobilazite. Neka obroci budu raznovrsni, ali manji količinski.

Ljubav

Neko vas čačka „u srž“, donosi vam zanesenost i potrebu da se jače povežete sa ovom osobom. Moguće je intenziviranje i pokretanje dešavanja – iako ovo na prvu loptu deluje kao strasna priča ali sa upitnim rokom trajanja – razvoj događaja vas može iznenaditi. Zauzete Škorpije – emocije su ovih dana na vrhuncu pa je pred vama miks romantike, strasti, ali i besa i posesivnosti. Nećete biti mlaki ni kad se volite, ni kad se sukobljavate. Komunikacija sa partnerom će se poboljšati u drugom delu sedmice pa ćete u novu 2024-u godinu ipak uploviti na talasu dobre energije.

Posao

Skoro pa svaka poslovna situacija ili dogovor će u početnoj fazi imati ili neku zabrljotinu ili nerazumevanje ili sklop okolnosti koje vam ne idu na ruku, otežavaju vam i usporavaju vas. No, isto tako – sve će se rešiti i posložiti do kraja radne nedelje. Isto tako – vama će ta radna nedelja do poslednjeg momenta biti baš baš radna – jer nema pokazatelja da trenutno imate lufta da na miru i natenane dočekate praznike. Vi ćete verovatno poslovnu 2023-u zaključiti tek u nedelju pre podne.

Zdravlje

Tri „P“ – prehlade, povrede, previše umora.

 

Savršena, starinska ruska salata! (RECEPT)

Svečana praznična pogača! (RECEPT)





STRELAC

Hrana

Potrebni su vam vitamini I minerali, raznovrsni obroci koji će u potpunosti podmiriti potrebe vašeg organizma. Slatkiše izbegavajte, a smanjite I unos testa, sosova, punomasnih mlečnih proizvoda.

Ljubav

U prvom delu nedelje obuzdajte potrebu da se hvatate i reagujete za svaku sitnicu, ali i da partneru držite beskrajne pridike u fazonu „jedno te isto te jedno te isto“. Pokušajte da na sve gledate sa neke pozitivnije strane – praznici se približavaju, ima i više nego dovoljno razloga da oboje budete u dobrom fazonu, u pokretu i u strastima. Slobodni – Venera ulazi u vaš znak dva dana pred novu godinu – vreme je da zablistate, šarmirate, privlačite poglede. Nemojte biti tužni zbog nekih odnosa kojima je istekao rok i koji su sada iza vas – radujte se životu, dobrom provodu, prijateljima i novim ljubavima koje stižu.

Posao

I pripadnici vašeg znaka će biti više nego poslovno aktivni do samog kraja 2023-e godine. Neće vam ovi dani dati mnogo razloga za opuštanje – više je nego verovatno da ćete biti u žurbi i u grču da sve stignete, rešite, popravite, sredite i dogovorite na vreme. Koliko god neke situacije delovale komplikovano – rešićete ih uspešno. Ostaćete bez jednog dobrog dela živaca – ali ćete poslednjeg radnog dana odahnuti. I spremiti se za provod. I spremiti se da sve pare koje ste zaradili potrošite.

Zdravlje

Osetljivi ste još uvek, pa više vodite računa o sebi. Budite oprezni, povrede su moguće.

 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!







JARAC

Hrana

Praznično raspoloženje je tu, želite da se opustite I uživate u društvu, ali I u dobrom obroku. Izuzetno će vam prijati ćureće I juneće meso, kao I sve vrste morske ribe. Ne zaboravite ni povrće I voće.

Ljubav

Za voljenu osobu i vas je najbolje da ovih dana ne pokrećete komplikovane teme, da se trudite da budete otvoreni i iskreni jedno prema drugom i da svaki potencijalni nesporazum ili nedoumicu rešavate odmah, u početnoj fazi. Dobar je momenat za zajedničke planove i akcije – bilo da se pripremate za doček sa prijateljima ili biste najradije otputovali negde. Partner će biti izrazito emotivan, ali to će vam u ovim danima i prijati. Slobodni Jarčevi – lepe šanse da kroz prijatelje, izlaske ili preko društvenih mreža upoznate osobu koja će ostaviti veliki utisak na vas. Ni druga strana neće ostati ravnodušna.

Posao

Do polovine sedmice računajte na povećan obim obaveza – jer ćete pokušavati da raščistite sve do kraja radne nedelje – pa će i zaostaci doći na dnevni red. Nemojte se opterećivati ako nešto ne ide po vašim planovima ili se razvlači – uspećete sve da rešite na vreme i drugi deo sedmice vam donosi lagodniju atmosferu i više opuštenosti na poslu. Ovo je sedmica u kojoj ćete moći da zaradite, ali će vam i planirani i neplanirani troškovi „odgristi“ dobar deo finansijskog kolača.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza i mogući problemi sa spavanjem.

 




VODOLIJA

Hrana

U periodu ste kada vam prija kaloričnija, začinjenija hrana, što se svakako ne odražava dobro ni na vašu liniju, a ni na vaše zdravlje. Manji, raznovrsni obroci….što bi možda I funkcionisalo da nije praznika..

Ljubav

Suštinski – situacija između partnera i vas je više nego dobra. Nema naglih iskakanja iz svakodnevnih planova i dešavanja – eventualno biste možda brzinski morali da se dogovarate oko nekog putovanja ili izlaska sa prijateljima – strasti će vas milovati, emocija je prisutna, doček vam donosi da se dobro provedete (i potrošite više nego što ste planirali) – sve u svemu – milina. E, ako vas dvoje u ovakvim okolnostima uspete da pronađete nešto oko čega ćete se iole ozbiljnije pokačiti – onda vam svaka čast. Slobodni – sem mogućnosti da slučajno vidite bivšeg partnera (što bi vam teško „selo“ na stomak) – vama je sedmica super. Uživaćete, družiti se i na najlepši način proslaviti ulazak u 2024-u.

Posao

Lepo ćete zaraditi a onda još lepše sve to spiskati….i u novu 2024-u ući punog srca, ali prilično ispražnjenih džepova. Poslovno – obaveze su se nagomilale i shvatate da morate udarnički da zapnete da biste sve završili do kraja radne nedelje. Neće ovo biti jednostavno jer vam dosta toga odvlači pažnju – ali ako ništa drugo – u drugom delu sedmice će vam biti lakše. U prvom delu sedmice vam je organizacija slabija, ali zato u drugom (pritisnuti rokovima) uspevate da se organizujete kao švajcarski satić.

Zdravlje

Manja, prolazna zdravstvena problematika.

 


RIBE

Hrana

Nekako se praznici uvek vezuju za kaloričniju ishranu sa puno začina – a vama bi trenutno odgovaralo potpuno suprotno – svedeniji obroci, kuvana hrana, što više povrća.

Ljubav

U odnosima koji su nestabilni ili u kojima postoje teme koje nikako da do kraja rešite – prva polovina sedmice može doneti da se razum i srce sukobljavaju pa su moguće tenzije, čak i rasprave. Situacije je moguće izgladiti i ipak pod lepšom energijom ući u novu godinu. Odnosi koji su suštinski dobri – kvalitetni dogovori, naglašene emocije i strast – ali i mogućnost putovanja ili planova za doček sa prijateljima. Slobodne Ribe – naglašene strasti, intenzivna osećanja – postoji mogućnost za jaka flertovanja, pa čak i za avanturu ili ulazak u tajni odnos.

Posao

Nisam sigurna da ste planirali da baš do poslednjeg radnog dana u ovoj godini budete u prilično „rmbatorskom“ fazonu – ali izgleda da vam baš tako nešto sledi. Dosta nervoze, posebno u prvom delu sedmice jer će u početnoj fazi svakog dogovora postojati nerazumevanje, a u početnoj fazi svake obaveze – komplikacije. Iskakaće i neplanirane obaveze, u poslednjem trenutku ćete se setiti nečega što ste smetnuli s uma – i imaćete stisku s vremenom. Da li samostalno ili uz pomoć drugih –rešićete.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.


POSNI recepti OVDE.



Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>