Elita 7

Parovi

Marko Janjušević Janjuš: Ne intresuje me šta će mi bivša žena reći!

Marko Janjušević Janjuš, priznao da ga ne interesuje šta će mu bivša žena reći o onome što je odlučio u vezi Aneli Ahmić, a još manje šta će mu reći cimeri iz rijalitija "Elita".

 Marko Janjušević Janjuš: Ne intresuje me šta će mi bivša žena reći! Screenshoot/Youtube





Janjuš smatra da mu Aneli vređa inteligenciju jer predviđa budućnost, kako kaže postala je proročica...



Milan Milošević je pročitao pitanje za Maju Marinković:



Osuđuješ Anitu, pa ti si se za dan odljubila od Janjuša i zaljubila u Ćorbu - glasilo je pitanje.

"Janjuš i ja smo bili u "Zadruzi 3", bili smo napolju zajedno, imali smo haos, on je ušao ovde, pa sam ja ušla posle ne znam koliko. On je mene polio, sećam se, dva meseca je trajao odnos, sećam se da smo spavali u rehabilitaciji, nije hteo da me ozvaniči i prizna, ja sam se družila sa Kristijanom i provodila vreme u pabu. Rekla sam Đedoviću da nisam znala šta da radim i on mi je rekao da idem u pab i da teram cirkus. Ja sam se tada stvarno zaljubila u Čorbu. 

Ogorčena sam na ljude koji su mi dodeljivali epitete, iako znam da sam bila najbolja tada, ovde su me ljudi gazili i uništavali. On je bio slobodan dečko, ja slobodna devojka, Janjuš je ovde ispao žrtva kao ostavio ženu zbog mene, a ja sam našla Čorbu. Ne, jedna priča meni, druga priča za stolom. Rendanje mozga 24 sata, Čorba nije mogao da izdrži pritisak, naš odnos je pukao, ali smo ostali u dobrim odnosima. Fin je i normalan dečko, a žao mi je što sam dopustila sebi da se pomirim sa nekim ko mene nije bio vredan...


Druga stvar, ja nikoga ne osuđujem, samo komentarišem. Ne mogu da pričam ono što neko želi da čuje, da, mislim da je odvratno to što je uradila Matoroj...Meni je bitno da ja nisam zauzeta, ja partnere ne varam. Nemoj da mi morališu one koje rade gore stvari od mene. Ja sam se kod Janjuša zaljubila u pažnju, u te kiflice, mislim ne kiflice kao kiflice. Kaže meni Anita: "Uradila si mi to prošle godine sa Markom Markovićem", tada sam imala potrebu da rasteram kokošinjac."
- rekla je Maja Marinković.








Da li Maja ima uopšte kredita da tebi nešto kaže - pitao je Milan.


Nisam je slušala, ne zanima me - rekla je Anita.


Sledeće pitanje bilo je za Marka Janjuševića Janjuša, a glasilo je "Zašto si smoren"?


"Zbog Aneli. Imao sam taj razgovor sa Aneli na stepeništu, to me je mučilo, neko njeno ponašanje. Dosta stvari sam je pitao...Jedine sumnje su mi da ona u glavi nije čista, neću da kažem emotivno, jer sam tu sto odsto siguran da je niko ne intresuje, a ne pogotovo bivši suprug. Da li se plaši nekih stvari, reakcija najbližih?! Ne znam. Rekla mi je da joj se ne sviđa moje ponašanje." - rekao je Janjuš.


"Ne mogu sa njim da razgovaram o svemu, kada krenem nešto da pričam, on me odmah prekine. Kada krenem, on se uhvati za glavu i krene: "Jao, makni se, gubi mi se" - rekla je Aneli Ahmić.



"Normalno da mi vređa inteligenciju. Zna ona odlično šta ona pokušava nekim stvarima da me pita, ranije se dešavalo da mi koluta očima, ona predviđa neku budućnost, postala je i proročica...Ona meni ne veruje. Tu je još i što pokušava da mi nabacuje neke stvari za neke ukućanke. Mene ne intresuje šta će mi bivša žena reći, a ne neko ovde šta će da mi kaže kada sam ja odlučio. Tako želim da poštuje te stvari, a ako neće, kuda vodi to?! Ne može, rekao sam joj da dobro razmisli do Nove godine. Ja mogu samo svoju ćerku da trpim i nikoga više...


Da je ne volim ovoliko, znaš koliko bi me boleo ku**c. Ima opciju, kao što sam joj rekao, da razmisli do Nove godine, mene ne intresuje šta će ko da mi kaže, jer meni ne treba niko da se meša u odnos, ni baba, ni tata, ni bilo ko. Nisam ja ovde dete da se svađam. Ako nećeš da poštuješ, imaš pravo da mi kažeš. Reci mi slobodno, biće teško pet, šest, sedam ili deset dana. Ako sam te zavoleo, tako mogu i da te ne volim."
- rekao je Janjuš.

"Koga će on meni da prebaci?! Koga?" - uzvratila je Aneli.

"Neću to sada da kažem, mogu da ti prebacim pet likova, mogu da te provociram. Ne spominjem nikoga, nemoj ni ti meni." - rekao je Marko Janjušević.













 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>