Region

Svet

Region

Nova sezona serije Radio Mileva! Šta se sve menja!?

Nova sezona serije “Radio Mileva”! Šta se sve menja, saznaćete  od 31. decembra 2023. godine na RTS 1! U novim epizodama nova doza provokativnosti...

Nova sezona serije Radio Mileva! Šta se sve menja!? Foto:profukcija NiraPro




“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike. U novim epizodama ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti.


Tridesetpet premijernih epizoda komedije “Radio Mileva” biće prikazane na Prvom programu RTS-a od 31 decembra. Elmir Jukić je reditelj ove serije u kojoj pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. 

Mileva je penzionerka, glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Ćerka Natalija je njena suprotnost. Profesorka Srpskog jezika i književnosti. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema stalnog emotivnog partnera. Pošto smatra da je sa Natalijom negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “spasi” od Natalijinih grešaka.

Pored porodice Majstorović stalni junaci serije su i policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan Lisićić i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slikar Leon, dobroćudni majstor Moca i njegova stroga žena Žana, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica.

U mali univerzum porodice Majstorović i njihovih komšija u jednoj zgradi na Neimaru u Beogradu, povremeno se uključuju i likovi koji unose dodatni nemir u njihove ionako uzburkane odnose. Među “povratnicima” u seriju su Magdalena (Milena Vasić), Zvezdana (Jelena Gavrilović) i Coka (Anđela Jovanović), a kao novo lice među stanarima zgrade u Rankeovoj ulici je atraktivna komšinica koju igra Katarina Radivojević

U novoj sezoni, Milevine planove da ispuni svoje vreme kada ne rešava komšijske zavrzlame je vode i do odluke da postane terapeut, zatim konobar, pa između ostalog i mason. Natalijin život se menja, zapravo njeni ljubavni izbori utiču na to da se fokusira na svoje istinske želje, a to je da bude voljena i ljubavno ispunjena. Sonja upisuje željeni fakultet i to se odražava na njenu ličnost. Sada je zrelija, samosvesnija, samouverenija, ali pošto iver ne pada daleko od klade spremna je da sa bakom Milevom okrene zgradu naopačke.








“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike. U novim epizodama ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti.

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Bojan Žirović, Marko Gvero; Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović, Anastasija Mandić, Mirjana Đurđević, Jovana Gavrilović i Svetozar Cvetković. 


Kreator serije i producent je Nebojša Garić.
Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić, Milena Depolo, Staša Petrović, Ognjen Obradović i Željko Hubač.
Muziku je komponovao Vladimir Graić.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>