Elita 7

Parovi

Otac Jovane Tomić Matore očajan! Evo šta misli o Anđelu Rankoviću!

Otac Jovane Tomić Matore očajan zbog ćerkinog emotivnog kraha! On je bio protiv njenog braka sa Anitom Stanojlović, a evo šta kaže za novonastalu situaciju sa Anđelom Rankovićem.

Otac Jovane Tomić Matore očajan! Evo šta misli o Anđelu Rankoviću! Screenshoot/Instagram





Krah braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović pratila je javnost. Pojavljivanje Matee Car u ''Elite'' i njeno pritnanje o odnosu sa Stanojloivćevom, bila je inicijalna kapisla za pucanje tog odnosa. 

Onda kada su svi mislili, da će se nakon mesec dana možda desiti preokret i doći do pomirenja, desio se totalni zaplet.

Ulazak Anđela Rankovića dodatno je uzburkao sva dešavanja među njima, a Anitino priznanje da joj je zapao za oko, a potom i saznanje da je obostrano, totalno je poljuljalo Tomićevu, koja danima prolazi kroz emotivni prodolom.

Portal Pink pozvao je Jovaninog oca Hranislava, koji je otkrio kako on gleda na ljubavni raskol svoje naslednice, ali i kako čitava porodica reaguje na ono što se dešava.








Hranislav je priznao da teško podnosi suze svoje ćerke, ali i to što je njegovo negodovanje njenog braka sa Anitom ipak bilo s razlogom.

"Bez teksta sam. Šta da kažem? Sve što sam Jovani govorio za Anitu, sad je dokazano da je s razlogom. Njena majka ovo užasno podnosi." - kratko je poručio Hranislav.


GODIŠNJI HOROSKOP za 2024. godinu OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>