Svet

Region

Film Sluga 2: Prvi trejler najgledanije komedije! (VIDEO)

Izašao je prvi trejler filma "Sluga 2" najgledanije komedije svih vremena! Odmah nakon svetske premijere u Moskvi, dugoočekivani nastavak imaće svoju beogradsku premijeru 28. decembra u Galeriji Cineplexx, a već od 4. januara biće na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

Film Sluga 2: Prvi trejler najgledanije komedije! (VIDEO) Yellow, Black and White

 

Proslavljeni glumac Miloš Biković, koji u ovom ostvarenju igra glavnu ulogu, donosi nam pravu novogodišnju filmsku poslasticu reditelja Klima Šipenka. Pored činjenice da je prvi deo ove komedije zabeležen kao najgledaniji film svih vremena u Rusiji, veliki uspeh je postigao i u Srbiji gde je bio najgledaniji film u 2020. godini.U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.


Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča.

Glumačku podelu čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.

Film “Sluga 2” je zajednički projekat studija Yellow, Black and White, onlajn bioskopa START, MEM Cinema Production, uz učešće televizijskog kanala Rossia 1 i filmske kompanije Central Partnership i uz podršku Ruskog filmskog fonda.


Nakon beogradske premijere, film “Sluga 2” će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a distribuciju filma radi distributerska kuća Art Vista.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>