Region

Svet

Novogodišnji nastupi i zarada poznatih pevača i pevačica!

Mnogi Novu godinu provode radno, a ako imate želju da ih slušate uživo evo koliko novca treba da izdvojite... Novogodišnji nastupi i zarada poznatih pevača i pevačica!

Novogodišnji nastupi i zarada poznatih pevača i pevačica! Screenshoot/Instagram




 Za one koji su rešili da se provesele uz Aleksandru Prijović, koja će nastupati u Beogradu, moraće da izdvoje 120 evra, 140 evra, 160 evra, 180 evra ili 220 evra u zavisnosti od pozicije stola ili separea.

Folker Radiša Trajković Đani i Jana Todorović zajedno nastupaju u Beogradu, a cena za njihov nastup je 100 evra, 120 evra za crvenu zonu, 150 evra za zlatnu zonu, 170 evra za VIP zonu. U novogodišnjoj noći u jednom hotelu Majdan goste će zabavljati zabavljaće Barbara Bobak i Sloba Radanović.


Cena po osobi se kreće od 100 eura do 180 eura u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru.

U novogodišnjoj večeri na jednom beogradskom splavu nastupaju Aca Lukas i Sanja Vučić. Cena po osobi se kreće od 170 eura do 250 eura u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali.


Svetlana Ceca Ražnatović za doček će pevati na Zlatiboru. Cene karata kreću se od 50€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali, a u jednom beogradskom klubu nastupa Vanja Mijatović, a "all inclusive" ulaznica iznosi 55 evra.


U Beogradu nastupa i Nataša Bekvalac, a cena ulaznica je od 190 do 350 evra, zavisno od pozicije stola u sali. Seka Aleksić će pevati u jednom hotelu, a cena karte po osobi kreće se od od 180 do 200 evra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic/mondo

Povezane vesti:


>