Region

Svet

Aco Pejović otkrio detalje agonije koju je prošao posle koncerta!

Pevač Aco Pejović otkrio detalje agonije koju je prošao posle koncerta Aleksandre Prijović u Zagrebu, kada se osećao toliko loše da je završio u bolnici.

Aco Pejović otkrio detalje agonije koju je prošao posle koncerta! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Prijović je ispričala da se Aco osećao loše, a sada je i sam otkrio da je završio u bolnici:


"Moram da vam priznam da sam pre četiri, pet dana bio mnogo loše. To se osetilo kod moje kume na koncertu u Zagrebu. Bio sam u Americi sedam dana, pevalo se dan za danom, što je, onako, malo bezveze bilo dogovoreno. Ne krivim menadžera, ali je, prosto, tako ispalo. Onda sam posle toga svuda išao, kod kume mi je baš teško bilo da se popnem na scenu. Jedva sam izdržao te tri pesme kao gost, posle sam završio u bolnici." - ispričao je Aco Pejović.



Bio je na infuzijma, i već sutradan, posle gostovanja kod Prije imao koncert u Rijeci koji je hteo da prekine.

"Bio sam na infuzijama, hteli su da me ostave. Stigao me je umor bio, naprosto. Sutradan sam imao koncert u Rijeci, posle četvrte pesme sam hteo da prekinem. Morao sam posle koncerta dobro da se odmorim."



Pejović je otkrio i planove za sledeću godinu, a kako kaže, Arenu ne planira već nešto mnogo veće. Otkrio je i da mu Joksimović radi novu pesmu koju još uvek čeka, kako bi kompletirao album.








Nedavno je jedan snimak sa proslave punolestva Đanijeve ćerke, na kojem je Pejović pevao, postao viralan i to zbog novčanice od 500 evra koju je Slađa htela da mu da. Pejović je sada objasnio o šta se dogodilo:


"Znam taj snimak, mislim to se Slađa Đanijeva našalila, ona zna da ja ne uzimam bakšiš i da me to ne... Ona je htela uz šalu da mi to da, uostalom videli ste moju reakciju.. Ni od prijatelja, ni od neprijatelja ne uzimam bakšiš."- našalio se pevač.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>