Elita 7

Parovi

Stanislav Krofak prokomentarisao poljubac Ša i Mione!

Stanislav Krofak sada već bivši partner Mione Jovanović prokomentarisao je njen poljubac sa Ša. On uopšte nema problem sa tim, a evo šta je rekao o bivšoj...

Stanislav Krofak prokomentarisao poljubac Ša i Mione! Screenshoot/Instagram




Prisan odnos Mione i Nenada Aleksića Ša je već nedeljama tema u "Eliti", a anakon skrivanja, njih dvoje su ipak odlučili da ozvaniče vezu i poljubili se u emisiji "Gledanje snimaka".



Miona i Ša ozvaničili su svoju vezu, a sinoć je Ša tokom emisije "Pitanja novinara" izneo "prljav veš" iz braka sa Vanjom Ignjatović, koja se nakon toga odmah na svom tiktok nalogu oglasila i iznela šokantne dokaze, što možete pročitati OVDE.




Ša je i dalje u zakonitom braku, a sa druge strane, Mionu je Stanislav Pantera Krofak, momak koji ju je ispratio u karantin pred ulazak u "Elitu", ostavio.

Sada je Stanislav za Pink prokomentarisao situaciju i reklo bi se da ne mari mnogo za ono što se dešava:

"Video sam sve, sve sam video. Nema šta, ja sam to završio, krenuo sam dalje. Pre toga sam već znao šta će biti, što pre sam raskrstio i rešio. Ja joj želim svu sreću, nemam ništa loše reći o njoj, dok je bila sa mnom bilo je sve super, sve pet. Uopšte nemam nikakvih problema s tim, drago mi je zbog nje."







Na pitanje da li je došlo do susreta sa Vanjom kratko je odgovorio da ne bi o toj temi, da je slobodan  i da je nastavio dalje.
 

Posna pita: Šampinjoni i krompir savršena kombinacija! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>