Style

Ljubav

Dnevni horoskop za nedelju 10. decembar 2023. godine!

Dnevni horoskop za nedelju 10. decembar 2023. godine poručuje Ovnovima da uživaju u ljubavi, Lavovima da ih očekuje divan dan, a šta očekuje ostale znakove zodijaka pogledajte u nastavku...

Dnevni horoskop za nedelju 10. decembar 2023. godine! Svet Plus





Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. decembar 2023. godine na portalu Svet Plus.




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćeš se osećati kao pravi sanjar i romantik. Ljubav će biti u fokusu tvojih misli. Ako si slobodan, postoji šansa da ćeš sresti zanimljivu osobu koja zaslužuje tvoju pažnju. Ako si u vezi, očekuj dan ispunjen ljubavlju i nežnostima. Slobodno se prepusti svojim maštarijama, danas je dan za to.




Bik 21.4.-21.5.

Sreća ti se osmehuje danas. Uživaj u plodovima svog napornog rada u prethodnim danima. Konačno možeš sebi priuštiti nešto što do sada nije bilo moguće. Okružen si prijateljima, a i tvoja voljena osoba te podržava. Osim toga, izgledaš vrlo privlačno. Zvuči neverovatno, ali istinito je. Iskoristi ovaj dan i uživaj.




Blizanci 22.5.- 21.6.

Sav uspeh i bogatstvo koje si doživeo poslednjih meseci moglo bi te odvesti predaleko u materijalnom svetu, što će se danas odraziti na tvoju umetničku i duhovnu stranu. Možda ćeš danas doživeti iznenađenje u prodavnici ili na ulici. Upoznaćeš neočekivanu osobu s kojom deliš iste interese. Ostanite u kontaktu.




Rak 22.6. - 22.7.

Druženje s dobrim prijateljem danas će ti prijati više nego ikada. Možeš otići na koncert, festival, u pozorište ili neku drugu manifestaciju. Veći deo dana provedi napolju. Sport takođe može biti dobra zabava. Možda ćeš biti nespretniji nego inače - proliveno piće, ispali telefon, ali to neće pokvariti tvoje potpuno uživanje.

 

Dafne Selfi ima 94 godine, nema botoksa, koristi malo kreme za lice!










Lav 23.7.- 22.8.

Nastavak uspeha i dobra finansijska situacija učiniće da danas letiš po oblacima. Verovatno ćeš biti pun samopouzdanja i okružen ljudima koji te dive. Postoji čak i mogućnost da ćeš dobiti javno priznanje. Možda će se dogoditi nekoliko manjih nezgoda, ali ništa dovoljno veliko da pokvari tvoje raspoloženje. Divan dan te očekuje!




Devica 23.8. - 22.9.

Sada kada si izborio svoje mesto u univerzumu, možeš se posvetiti ličnim interesima. To može biti pisanje, slikanje, kuvanje ili bilo koji drugi oblik kreativnog izraza za koji nisi imao vremena. Sada imaš dovoljno vremena da ostvariš sve svoje snove.

 

Godišnji horoskop 2024. Vaga: Prilika za dobar posao!



Vaga 23.9. - 22.10.

Danas će te mučiti sumnje u vezi sa prijateljstvom. Da li ti ta osoba duguje novac? Da li ti je obećala uslugu? Zavisiš li od nje na neki način? Sumnjajući u druge, zapravo sumnjaš u sebe. Opusti se i veruj i u sebe i u druge. Tvoj prijatelj će se sigurno pojaviti.





Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas će te konfuzija sprečiti da uradiš mnogo toga što si planirao. Osećaćeš se kao da si potpuno dezorijentisan, usporen i zbunjen. Potrudi se da se fokusiraš, budeš praktičan i objektivan. Ponekad je potrebno uložiti dodatni napor. Nemoj donositi važne odluke.
 

Ne znate da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa? Jednostavno proverite!











Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćeš biti pun samopouzdanja, do te mere da ćeš poželeti započeti svoj posao. Sreća ti je naklonjena. Šta god da odlučiš, biće uspešno. Takođe, očekuju te prijatni trenuci sa prijateljima i porodicom.





Jarac 22.12.- 19.1.

Neočekivani priliv novca navešće te da razmišljaš o daljim investicijama. Možda je sada pravi trenutak da renoviraš svoj prostor ili investiraš u budući posao kako bi još više profitirao. Ostanite racionalni i nemojte žuriti s odlukama. Imaš dovoljno vremena da razmisliš i uživaš u tome.





Vodolija 20.1.- 19.2.

Tvoj emotivni partner može imati problema u komunikaciji s ljudima iz tvog okruženja. Ako se to desi, podrži ga. Verovatno je samo zbunjen i stidljiv i potrebna mu je tvoja pomoć. U večernjim satima možeš očekivati interesantan poziv od nekoga koga nisi dugo čuo. Osmeh će blistati na tvom licu.





Ribe 20.2.- 20.3.

Prošli uspesi omogućili su ti da ovih dana živiš na osnovu stare slave. Iskoristi naredne dane da se dobro odmoriš. Nakon perioda zatišja, predstoje ti nove obaveze. Opskrbljen pozitivnom energijom, uspešno ćeš savladati sve izazove.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>