Style

Ljubav

Godišnji horoskop 2024. Vaga: Prilika za dobar posao!

Godišnji horoskop za 2024. godinu za znak Vaga donosi priliku za dobar posao ali dobijanje novca na "na sreću". Kod nekih brak može biti u krizi...

Godišnji horoskop 2024. Vaga: Prilika za dobar posao! Svet Plus





Vage u 2024. godini će raditi napornije i više da bi došli do cilja ali time će uspeh biti još slađi, a ono na šta treba više pažnje da se obrati su odnosi sa kolegama. Vage mnogo moraju da paze na svoje reči i ishitrene odluke. Nikako ne smeju da upotrebljavaju uvredljive reči i da se opravdavaju afektom jer im to neće proći.


Mešanje u stvari za koje niste pitani takođe zaboravite, ne dajte savete ako nisu traženi. Držite se po strani. 


U drugoj polovini godine Vaga ima priliku za dobar posao i saradnju sa inostranstvom ali i sreću za dobijanje novca putem lutrije i slično. Ne zaboravite na ovo i od juna meseca iskušajte svoju sreću.


Kada je ljubav u pitanju, stvari nisu tako sjajne i bajne, biće tu i nerazumevanja i nejasnih situacija, kod nekih i gubitaka...  









Ako smatrate da je veza vredna toga, potražite savet stručnjaka i zajedno - partnerski poradite na svojoj budućnosti. Postavite zajedničke ciljeve i budite podrška jedno drugom. Kod nekih pomirenja neće biti moguća jer će partner insistirati na nekoj vrsti preseljenja. Možda samo u drugi prostor, a možda i u drugo mesto.


Slobodni pripadnici znaka u 2024. godini imaće neku vrstu blokade i straha da ne pogreše u izboru emotivnog partnera.


Zdravlje može biti problem kod starijih ili kod onih koji su imali zdravstvene probleme u 2023. godini, a nisu im se adekvatno posvetili, pa bi sada trebalo da se više pozabave time.



Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>