Elita 7

Parovi

Vanja Aleksić iznela sav prljav veš! Nenad Aleksić Ša neće dobiti razvod!

Reperova još uvek zakonita supruga Vanja Aleksić iznela je sav prljav veš iz njihovog kratkog braka! Nenad Aleksić Ša neće dobiti razvod! On je jedan psihopata!

Vanja Aleksić iznela sav prljav veš! Nenad Aleksić Ša neće dobiti razvod! Screenshoot/Youtube








Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita 7" ušli kao zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode vreme zajedno.  Njihov odnos postajao je sve prisniji, stvorile su se emocije pa su njihovi partneri postali suvišni...

Miona i Nenad pre par dana zvanično su prešli granicu prijateljstva i odlučili da započnu vezu. 


Nenad Aleksić Ša počeo je da iznosi razne loše stvari iz braka sa Vanjom, a za još uvek zakonitu suprugu nema toliko lepih reči kao ranije...


Tokom emisije "Pitanja novinara" koja se sinoć emitovala, Vanja je upalila live na TikTok-u kako bi odgovorila na sve što Ša iznosi o njoj uživo na Pinku. Ona je u jednom trenutku zaplakala, pa javno okrivila Nenada što je doživela spontani pobačaj, a onda i pokazala nalaze.


"Tokom noći kada sam izgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. 










On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže? Neće dobiti razvod. 


Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora? Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju."
- ispričala je Vanja pa pokazala i pročitala papire kao dokaz:


"Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj."
 

Godišnji horoskop 2024 Ovan: Sklonost ka tajnim ljubavnim vezama!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>