Region

Svet

Ana Stanić i Matija Dedić i čuvena pesma Milena! (VIDEO)

Ana Stanić i Matija Dedić i čuvena pesma "Milena" koja sada odiše novom magijom! Za režiju i montažu spota bio je zadužen Filip Dedić.

Ana Stanić i Matija Dedić i čuvena pesma Milena! (VIDEO) Foto: Promo




Kada su Ana Stanić i pijanista Matija Dedić,  pre četiri godine izveli “Ne plači” u Sava Centru na koncertu posvećenom velikom Arsenu, oboje su priželjkivali da snime nešto zajedno.

“ Godinama pratim  sve što se dešava na muzičkoj sceni Srbije. Tako sam nekako i uočio Anu. Za koncert koji sam radio 2019 godine u čast Arsena pozvao sam je i u startu me najpozitivnije iznenadila odabirom pesme ,i izvanredno je izvela pesmu na koncertu. Ostali smo u  kontaktu i dugo se dogovarali da  napravimo studijski snimak i spot  s obzirom na muzički  i prijateljski odnos koji je stvoren. Jako sam srećan da se to napokon desilo i nadam se da ćemo imati  još saradnji u budućnosti. “ izjavio je Matija Dedić a Ana se nadovezuje: 








“Još jedna saradnia kojoi sam se dugo radovala i napokon se desila! Od kada smo pre 4 godine Matija i ja izveli "Ne plači" u Sava Centru na koncertu posvećenom njegovom ocu, velikom Arsenu Dediću, priželjkujem da snimimo nešto zajedno. Predložio mi je da to bude baš "Milena", pesma iz sedamdestih godina posvećena Mileni Dravić, čarobna oda njenoj neobičnoj prirodi, retko pevana i obrađivana pesma. Snimajući je, družili smo se i uživali u svakoj noti i emocii. 


Sve smo uradili u 24 sata na bum, onako kako najviše volim.  Osećam odgovornost samo što spominjem ta dva velika imena. Matija i ja smo je snimili i dali joi svako po svoi komad srca. On za klavirom, ja za mikrofonom.  Mi smo u studiju bili blagosloveni tog subotnjeg popodneva, snimajući je kao što se nekada snimalo, oboje istovremeno, bez mnogo dogovora i uvežbavanja, samo trenutak i osećaj. Zahvaljujem se dragom Matiji na ovoj poslastici za dušu.
” izjavila je Ana Stanić.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>