Style

Ljubav

Godišnji horoskop 2024 Devica: Više pažnje obratite na partnera!

Godišnji horoskop za 2024. godinu za znak Devica, a kada je u pitanju posao, ljubav i zdravlje donosi neke novine, na nekim poljima i značajna poboljšanja.

Godišnji horoskop 2024 Devica: Više pažnje obratite na partnera! Svet Plus





Neki od pripadnika znaka Devica počeće novi posao, neki svojom voljom, a neki će biti prinuđeni. Odlična je godina za privatni biznis i uopšte za poslovni uspeh. Važno je da ne kasnite sa plaćanjima, bilo da su u pitanju računi ili dugovanja vezana za posao.


Kada je u pitanju ljubav, godišnji horoskop savetuje da krenete dalje ako je to potrebno i da se više na silu ne zadržavate pored partnera koji vas ne ispunjava ili vas ne poštuje. Ukoliko smatrate da niste učinili sve, onda potražite zajedno stručnu pomoć i dajte vezi još jednu šansu.


Pojedini pripadnici znaka Devica mogu imati veliko razočarenje kada je ljubav u pitanju jer će otkriti nešto što su do sada samo sumnjali...zato dobro pripazite na partnera i njegovo ponašanje.


 

Mnogi nisu svesni koliko može da naškodi nedostatak D vitamina!








Slobodni pripadnici znaka u 2024. godini u glavi će imati bivšu ljubav, možda neku vezu koju i dalje ne mogu da prebole ali to im neće doneti ništa novo i ništa lepo. Krenite dalje i uživajte u svemu onome što vam život nosi.


Zdravlje je uglavnom dobro ali lepši pol bi morao da se posveti više svom zdravstvenom stanju.
 

Godišnji horoskop 2024. Vaga: Prilika za dobar posao!




Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>