Region

Svet

Tanja Bošković se i danas kaje zbog neprimerenog ponašanja!

Glumica Tanja Bošković se i danas kaje zbog neprimerenog ponašanja u mladosti kada je kinjila i tukla balerine. Žao mi je, izvinjavam se...

Tanja Bošković se i danas kaje zbog neprimerenog ponašanja! Instagram/domaca__kinematografija





Tanja Bošković je nedavno ispričala da joj današnje devojke zbog estetskih intervencija "liče na plastične viršle", a otkrila je i da joj je žao zbog neprimerenog ponašanja u svojoj mladosti...


Glumica je priznala da je maltletirala svoje saradnike, da je tukla balerine sa kojima je radila u pozorištu, zbog čega se danas kaje. Na "Televiziji srpske dijaspore ispričala je:




"Istina je da sam hodnicima pozorišta vijala i tukla balerine, jer nisu htele da vežbaju onoliko koliko sam ja mislila da bi trebalo da vežbaju. I dan-danas me je sramota zbog toga. Jako me je sramota. To nimalo nije simpatično, uopšte. To je bio bezobrazluk prve vrste sa moje strane. Ja sam nemoguća jedna osoba bila", a rekla je Tanja Bošković pa uputila izvinjenje:



 

Ljubavni horoskop za decembar 2023. godine!









"Žao mi je, izvinjavam se svim onim divnim devojkama koje sam kinjila, a koje su mi, u stvari, mnogo ljubavi dale. Od njih sam mnogo naučila. Bile su dobre, bile su tolerantne na ovu besnu aždaju, kakva sam ja bila u mladosti, znate. Kad sam rodila decu tad sam videla Boga. Zaista sam ga videla. Tad sam shvatila da ništa ne mogu bez njega. 


Sve što sam pokušala bez njega sam promašila. Za velike grehove sam kriva, shvatila sam, bio je poslednji momenat da počnem da se kajem, inače ću uništiti i ono što mi je gospod podario na staranje, svoju decu. Ozbiljno sam se zapitala šta sve više definitivno i nikad ne smem, i šta isto tako definitivno moram. To je zaista prelomni momenat bio. Mnogo sam lutala". - iskrena je bila glumica.
 

Mnogi nisu svesni koliko može da naškodi nedostatak D vitamina!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>