Region

Svet

Dženan Lončarević u mts Dvorani na dan zaljubljenih!

Dan zaljubljenih u mts Dvorani obeležiće nastup poznatog domaćeg pop - rok pevača Dženana Lončarevića. Poznat i po svojim etno - rok izvedbama, ali i pretežno romantičnim stihovima, jedan od omiljenih muzičara sa ovih prostora, nastupiće 14. februara prvi put u kultnoj dvorani.

Dženan Lončarević u mts Dvorani na dan zaljubljenih! Foto: Promo





U elektrik verziji, ali i  čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici odsvirati i otpevati neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su: „Ludujem“, „Liaufer“, „Loša“„Cvete beli“;  „Dao sam ti srce“, „Kazino“, „Pitam te“, „Nikome ni reč“,  ali i pesme novijeg datuma kao što je singl „Diva“.
 


Praćen standardnom ekipom u sastavu: Emir Zukić ( klavijatura ), Marko Širkovski ( bas gitara ) i Darijan Đorđević ( bubanj ),  uz uigranu postavku  će, kako najavljuje, uz autorske pesme, odsvirati i po neku obradu Bjelog dugmeta, Kerbera, Dino Merlina i drugih.
 

Dženan vidno raspoložen za nove muzičke pohode uoči beogradskog koncerta, poručuje:

"Neizmerno se radujem konačnom susretu sa publikom i iskren da budem očekujem uzavrelu koncertnu atmosferu, baš kao nekad. Iako smo konstantno na turneji i neumorno radimo, uželeli smo se beogradske publike i jedva čekamo da se popnemo na binu kultne Dvorane. S obzirom da će ovo biti moj prvi nastup u nekadašnjem Domu sindikata, a sada mts Dvorani, veoma sam uzbuđen i želim da to bude veče o kom će se pričati."

Iako peva i svira od malena, te je poznat i po čuvenom učešću u MUZIČKOM TOBOGANU kao devetogodišnji dečak izvedbom pesme „Tugo nesrećo“ od Crvene jabuke, svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade. Pesmom „Nikome ni reč“ iz 2007. godine počinje svoj vrtoglavi karijerni uspon.


Kupovina ulaznica na blagajnama MTS dvorane i OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>