Svet

Region

U domaće bioskope stiže novi hit, horor film Crni petak! (VIDEO)

U domaće bioskope stiže novi hit, horor film "Crni petak" (Thanksgiving). Da li će grad otkriti ubicu i preživeti praznike... ili će svi postati gosti za njegovim uvrnutim prazničnim stolom? Saznajte u bioskopima od 7. decembra!

U domaće bioskope stiže novi hit, horor film Crni petak! (VIDEO) Foto: Promo

Novi hit horor „Crni petak“ (Thanksgiving) kreće sa prikazivanjem u domaćim bioskopima od 7. decembra. Žestoki horor reditelja Eli Rota prikazuje šta sve može da krene po zlu nakon neuspešnog  otvaranja popularnog „Black Friday-a" u malom američkom gradiću.

Nakon što su se neredi tokom „Black Friday-a" završili tragično u Plimutu, misteriozni ubica inspirisan Danom zahvalnosti počinje da teroriše stanovnike gradića. Otimajući stanovnike jednog po jednog, ubica uskoro otkriva svoj strašni praznični plan…

Brutalan i bez pardona, „Crni petak“ je horor u modernom ruhu, a već nekoliko nedelja se prikazuje sa dobrim uspehom u Severnoj Americi. Na Rotten Tomatoes-u od kritičara ima ocenu 84%, a kad su u pitanju ovakvi naslovi – često ih publika voli još više od kritike!
Reditelj filma je Eli Rot, ikona horor filmova, poznat po klasicima „Koliba straha”, „Hostel”, „Hostel 2” i trileru „Kuc, kuc” sa Kijano Rivsom i Anom de Armas. U glavnim ulogama pojavljuju se Patrik Dempsi (kultna serija „Uvod u anatomiju”), Milo Manhajm („Zombies” trilogija, „Ples sa zvezdama”), Đina Geršon, kao i jedna od najpopularnijih tiktokerki današnjice Adison Ri.

Da li će grad otkriti ubicu i preživeti praznike... ili će svi postati gosti za njegovim uvrnutim prazničnim stolom?  Saznajte u bioskopima od 7. decembra!


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>