Region

Svet

Region

Isidora Minić o seriji Poziv: Prvi put igram u trileru!

Samo nekoliko dana deli nas od velikog finala serije „Poziv". Sedma i osma epizoda biće emitovane u subotu i nedelju od 20 časova na Prvom programu RTS-a. Isidora Minić tumači lik majke deteta sa posebnim potrebama u ovom trileru...

Isidora Minić o seriji Poziv: Prvi put igram u trileru! Foto: Promo




Autorska ekipa, reditelj Marko Đilas i scenaristi Marko Popović i Iva Mitrović uspeli su u svojoj nameri da nas prikuju za male ekrane. Zato, sa nestrpljenjem čekamo vikend i rasplet serije u kojoj jedan poziv menja sve.



Jedna od sporednih uloga u seriji Poziv, Nina – doživljava dramatičan obrt, postaje jedan od glavnih likova i dobija sasvim drugi karakter. Gošća Beogradske hronike glumica Isidora Minić rekla je da je cela serija „nešto dugačija od onoga što se viđa u tom žanru, i da miriše evropski“.

„Impozantno je da su se opredelili da žene budu glavni likovi. I, koliko god jeste ova manja uloga od ovih naravno glavnih, ali su žene one koje nose radnju i koje vuku tu seriju, odnosno njen zaplet na neki način. Tako da to je jedan veliki plus za pisce, a i uopšte za ideju da se žene stave u prvi plan kao nosioci radnje“, rekla je glumica.


Isidora Minić tumači lik majke deteta sa posebnim potrebama.



„Raditi sa decom, pre svega, nije jednostavno. Deca nemaju potrebu da budu koncentrisana, da žive onako kako žele da žive tog trenutka na snimanju. A pogotovo dete sa posebnim potrebama koja ima neki svoj svet, ima divnu porodicu koja je sve vreme bila uz njega na snimanju. A Ermin Bravo i ja koji mu igramo roditelje, smo se jako trudili da se sa njim prvo upoznamo van snimanja”, istakla je glumica.


 

Dafne Selfi ima 94 godine, nema botoksa, koristi malo kreme za lice!








Isidora, uprkos bogatoj karijeri, prvi put igra u trileru kakv je Poziv.

„Bilo mi je zanimljivo. Pre svega sam iznenađena bila da su me odabrali i pozvali da ja to radim. I dugo nisam imala neki takav izazov. Uvek me stavaju u neke šablone – ona dobra za ovo ili za ono. Ovo je stvarno bilo, kako kažem, sakriti do poslednjeg trenutka, a opet nešto igrati, zavesti publiku,  ali bilo mi je malo i teško jer to je toliko bogat scenario”, objasnila je.

Nije uobičajeno da šest žena nosi seriju. U Pozivu, su sve dobre glumice, ostvarene i različite, svaka posebna na svoj način.

„Ja sam imala susret sa Mirom Joković, što mi je posebno drago, to je jedna scena. Ali ipak smo malo se i podružile i pričale i mogla sam i da nešto vidim kako ona radi. Zatimi Nada Šargin  i mala Danica Nedeljković je fantastična, ona je devojčica  izabrana kao naturščik, ali je divnu ulogu napravila. Nadu znam od ranije i to je bila moja ekipa, ali sam fascinirana recimo Anom Franić, koja je fantastična i posle dužeg vremena, nisam je mnogo gledala, imala je svoju pauzu, ali stvarno se onako vratila na ekran velelepno u onoj ulozi”, istakla je glumica.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>