Region

Svet

Marko Louis i Marčelo: Vatra u mraku! (VIDEO)

Marko Louis i Marčelo spoj dva talentovana muzičara, koji se dugo međusobno poštuju i podržavaju, snimili su pesmu "Vatra u mraku"!   

Marko Louis i Marčelo: Vatra u mraku! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Konačno se desio i taj spoj, dva talentovana muzičara, koji se dugo međusobno poštuju, podržavaju, su snimila pesmu VATRA U MRAKU. Pesma koja je za nekoliko sati osvojila društvene mreže prvi put će uživo biti izvedena već sutra 5.decembra , na Marčelovom koncertu u mts dvorani. Zatim će Marko uzvratiti gostoprimstvo i ugostiti Marčela na svojim koncertima 21.i 24.decembra u Domu omladine.

“ Imao sam veliku želju da snimim nešto sa Marčelom i verujte, ova pesma je nastala u jednom dahu. Jedan dan u studiju seo sam za klavir, i melodija koju sam osmislio mi je odmah nagoveštavala da refren moraju deca da pevaju. Posle toga su se sklapale same kockice i odluka da pozovem Marčela je bila toliko logična. Mare i ja se pratimo i poštujemo veoma dugo ali se nikada nije desio susret u studiju. 

Kada sam ga pozvao  da dođe u studio muzika je bila gotova, tako da je on vrlo brzo napisao tekst. I posle dva inspirativna susreta u studiju pesma je bila gotova.  Znao sam da je ova lepa melodija prava baklja u mraku koja je spojila Marčela i mene. Želimo da budemo primer za svakog oko nas a pogotovo za decu. Naše odluke nas grade i čine onakvi kakvi smo!
“ izjavio je Marko Louis, a Marčelo se nadovezuje

"Mare i ja pokušali smo da sročimo kako se osećamo na kraju ove užasne godine i svega što se desilo u njoj. Ali ta vatra u mraku ima ime: zove se saosećanje. Čini mi se da se polako ali sigurno vraća u ljude osećaj zajedništva, svest da niko nije i ne sme biti sam, te da svi zajedno imamo mnogo posla ako želimo da nas se deca jednog dana ne stide. Krajnje je vreme da se uspravimo, ispravimo i vratimo sebi ljudski lik.” - izjavio je reper i pisac Marčelo.

Marko Louis do kraja godine obećava još iznenađenja, a do tada uživajte u njegovom novom albumu Beskraj II. Rasprodat je prvi koncert u Domu omladine, a drugi je 24.decembra, karte su u prodaji preko EFINITY.

Dvadeset godina stvaralaštva Marčelo i bend do kraja godine nastavljaju da obeležavaju koncertima u Nišu i Novom Sadu, a početkom sledeće godine i u Skoplju.

Pesma VATRA U MRAKU je na svim digitalnim servisima. Uživajte!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>