Region

Svet

Emotivna čitulja za Aleksandra, sina Mirka Kodića!

Objavljena je emotivna čitulja za Aleksandra, sina Mirka Kodića, koji je nedavno preminuo, a otac i majka skrhani bolom pozivaju prijatelje i rodbinu na 40 dana.

Emotivna čitulja za Aleksandra, sina Mirka Kodića! Screenshoot/Instagram






Sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, iznenada je preminuo 28. oktobra, a sada se na Lešću obeležava 40 dana.


"Obavštavamo rodbinu, kumove i prijatelje da ćemo našem dugo čekanom i voljenom sinu dati četrdesetodnevni pomen u sredu 6. decembra 2023. godine u 11 sati na groblju Lešće u Beograd. Majka i otac, Jasna i Mirko." - glasila je prva čitulja. 



Majka Aleksandra Kodića emotivnim rečima se priseća svog sina:



"Sine majkin jedini! Prošlo je četrdeset dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam sa tobom svaki dan i pitam se: Zašto mi to uradi, Aleksandare? Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi Bog ne pozove, majke će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju. Ljubila majka sina svog jedinog." - glasila je poruka koja i najtvrđe srce tera na suze. 


Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom stanu na Karaburmi, a na sahranu su tada došle brojne poznate ličnosti, ali i Aleksandrovi drugovi sa kojima je često gledao Zvezdine utakmice.
 

Potresne reči Mirka Kodića na sahrani njegovog rano preminulog sina! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>