TV Show

Parovi

Šokantna bračna priča! Tri godine varao suprugu, dok je ljubavnicin muž posmatrao!

Šokantna bračna priča, prikazana je na tv Pinku u okviru emisije "Ponovo zajedno"! Jedan čovek je tri godine varao suprugu, dok je ljubavnicin muž sve to posmatrao, odnosno bio prisutan dok su vodili ljubav!

Šokantna bračna priča! Tri godine varao suprugu, dok je ljubavnicin muž posmatrao! Screenshoot/Youtube





Prva epizoda ove emisije, mnoge je ostavila u šoku i zbog teme i zbog lakoće pričanja o svemu, kao da je to nešto najnormalnije... Naime, ovaj čovek, Dragan je preko Facebook-a upoznao ženu kojoj je prvo poslao poruku, a onda mu se javio njen suprug i dao predlog da se viđaju ali da i on bude prisutan. Ova veza trajala je tri godine, uz viđanja jednom, do dva puta mesečno.


Navodno supruzi Indiri ovakva prevara nije smetala jer ima zdravstvenih problema i nema odnose sa suprugom. Zasmetalo je onog trenutka kada je sve nekako izašlo na videlo i postalo "javno"...










Ljubavnica je dobijala novac za svoje usluge, a onda su se stvari promenile, pa čak i završile na sudu... Dragan je poželeo da se pomiri sa svojom suprugom Indirom, a da li je u tome uspeo i kakva je loša sudbina zadesila ovog preljubnika na kraju, pogledajte u video snimku ispod.


NEDELJNI HOROSKOP



 

Posni linceri! Novogodišnji keksići koji se tope u ustima! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>