Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 4. decembra do 10. decembra 2023. godine donosi neka lepa dešavanja za pojedine znakove zodijaka. Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledajte šta vas očekuje u narednih sedam dana na polju ljubavi, posla, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Vaga može da očekuje kontakt iz prošlosti, Škorpija kreće napred sa laganim ali sigurnim tempom, a šta očekuje ostale znakove Zodijaka pogledajte u nedeljnom horoskopu:



VAGA

Ljubav

Sa prelaskom Venere u Škorpiju, osetićete snažan talas strasti i želju da se predate svom voljenom biću sa punim intenzitetom. Ipak, ova promena donosi i prisustvo isključivosti, malo dramatike i naglašenu posesivnost. Iako ovo možda neće odmah uticati na vaše ponašanje tokom ove nedelje, te elemente treba imati na umu, jer čekaju ispod površine da reaguju na eventualni nesporazum, neprimerenu reč ili postupak od strane partnera. Slobodne Vage - neki kontakt iz prošlosti može istovremeno probuditi osećaje, posebno ako je to osoba koja je ostavila neizbrisiv trag na vašem srcu. Novi ljubavni zapleti nastaju kroz brzu i uzbudljivu komunikaciju.

Posao

Pred vama je nedelja ispunjena dinamikom, aktivnostima i raznovrsnim dešavanjima. Moguće je da će vas u početku brinuti o tome da li ćete uspeti da obavite sve zadatke na vreme, možda će se u žurbi pojaviti i neki propusti, ali brzo ćete ih rešiti i uspešno završiti sve obaveze. Vaša organizacija je sada na visokom nivou, sposobni ste da prepoznate suštinski važne zadatke i da se oslobodite nepotrebnih tereta. Ovaj period je izuzetno povoljan za unosne poslovne dogovore i poboljšanja u finansijskom sektoru. Savetuje se oprezno rukovanje novcem kako biste izbegli rasipanje.

Zdravlje

Želudac vam je jako osetljiv ovih dana.






ŠKORPIJA


Ljubav

Venera ulazi u vaš znak početkom nedelje, stvarajući trigonski aspekt sa Saturnom u polju zabave, uživanja i ljubavi, kao i sa Merkurom u polju komunikacije, dogovora i aktivnosti. Ulazite u fazu intenzivnih kontakata i događanja sa suprotnim polom - bilo da su u pitanju potpuno nove osobe ili one iz vaše prošlosti. Strast i želja za osvajanjem vodiće vas kroz ovaj period, pružajući vam priliku da pronađete ono što tražite, bilo da je to dugotrajna veza, strast, flert, avantura ili nešto drugo. Zauzete Škorpije - imate dobre preduslove za stabilno funkcionisanje sa voljenom osobom, ali i za podizanje emocija i želja na neki viši nivo.


Posao

Krećete napred s laganim, ali stabilnim tempom. Možda biste želeli da se stvari odvijaju brže, ali žurba u ovom trenutku ne bi donela stabilnost, već samo mentalno i fizičko iscrpljenje - a toga već imate više nego dovoljno. Pred vama je nedelja koja nosi delimično opušteniji ton, gde ćete bolje uspevati da se organizujete i gde nećete naići na toliko problema kao do sada. Dobra komunikacija, solidna organizacija i sposobnost prepoznavanja poslovnih prilika su ključ uspeha.

Zdravlje

Problemi sa stomakom.





STRELAC

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će biti praktična, stabilna i realna ali nešto će nedostajati. Možda će manjkati onih opuštenih trenutaka radosti, a prisutni će biti suvi dogovori i obaveze više nego što vam prija. Zato ćete povremeno osetiti nervozu i nestrpljenje, a u tim momentima, vi preuzmite inicijativu. Nemojte preferirati nervozu, već dignite strasti na maksimum. Ako je moguće, posebno izbegnite da ispoljavate ljubomoru, ali i sami sebi ne dozvolite da flertujete okolo. Slobodni Strelčevi sada vas vode strasti i želja za osvajanjem. Bićete primećeni i zapaženi pa ne propustite trenutak...

Posao

Dogovori će biti isplativi za vas, što znači da će više novca stići na vaš račun tokom ove sedmice. Iako će tempo dešavanja u poslu ostati visok, vi ćete se osećati rasterećenije. Razlog tome je brže završavanje obaveza, a stvari će se lakše i sa manje napetosti slagati nego ranije. Ovo će važiti kako za vas lično, tako i za vaše kontakte sa saradnicima i kolegama. Očekujte povoljne informacije i kontakt sa osobama koje mogu biti od značaja za vaš posao.

Zdravlje

Potrudite se da se više opuštate i smanjite nivo stresa.



Mesečni horoskop za DECEMBAR 
Dnevni horoskop OVDE








JARAC

Ljubav

Vaši partnerski odnosi proživljavaju harmoničan period. Mada će se u vašem umu povremeno javljati sitni "ubodi" koji mogu, ali i ne moraju imati veze sa vašim partnerom. Vaša veza će ostati stabilna, obogaćena dobrim komunikacijama i dovoljno zajedničkih trenutaka, obeležavajući ovu nedelju prijatnom i korektnom atmosferom. Slobodni pojedinci - oko vas su nove, zanimljive osobe. Počinje intrigantno poznanstvo koje se razvija kroz dobru komunikaciju, sa potencijalom za dalji razvoj. Ako niste spremni za ozbiljnu vezu, već više želite strastvene trenutke, to je sada posebno aktuelno.

Posao

Merkur prolazi kroz vaš znak, pružajući vam prave poteze, reči i sposobnost prepoznavanja prilika. Ova nedelja obećava uspeh u različitim dogovorima i pregovorima, otvarajući vrata zaradi i unosnim poslovnim dilovima. Vaša organizacija je na visokom nivou, pristupite zadacima sa korektnošću i konkretnošću. Moguće je da ćete razgovarati s nadređenima o potencijalnom napredovanju ili promeni radnog mesta.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje je stabilno.






VODOLIJA


Ljubav

Očekuje vas više nego pozitivna nedelja u vašim emotivnim vezama. Vaša unutrašnja ravnoteža je na visokom nivou, što će se odražavati i na vaš odnos sa voljenom osobom. Zajedničke aktivnosti donose vam radost, bilo da su opušteni trenuci ili druženja sa prijateljima. Slobodne Vodolije - vaš život je uvek u pokretu, malo je verovatno da će vam ikada biti dosadno. Pored bogatog društvenog života koji budi ljubavne interesovanja, poslovni aspekt takođe pruža mogućnosti za avanture... ili možda nešto više.

Posao

Pred vama je jednostavnija radna nedelja. Tempo je opušteniji u poređenju sa prethodnim periodom, a vi ste bolje organizovani, što vam olakšava završavanje svih obaveza na vreme. Suštinski, ovo je povoljan poslovni period za vas, gde će sve teći bez nervoze i žurbe. Bićete zadovoljni i saradnjom sa kolegama, kao i odnosom sa nadređenima, koji bi sada mogli pokrenuti pitanja vašeg napredovanja ili finansijskih aspekata. Vaša finansijska situacija je prilično stabilna u ovom periodu.

Zdravlje

Preporučuje se više odmora i opuštanja.





RIBE



Ljubav

Ova nedelja je kao stvorena da rešite sve eventualne izazovne teme iz prethodnih perioda. Oboje ste spremni za duboku komunikaciju, razumevanje i postizanje dogovora. Ako su se pojavili bilo kakvi problemi, sada je pravi trenutak da ih rešite i zatvorite taj poglavlje. Razgovarajte o ozbiljnim temama, ali takođe planirajte i uživajte u zajedničkim, lepim trenucima. Period je izuzetno povoljan za uživanje, izlaske, putovanja i druženje. Slobodne Ribe - vaš društveni život može doživeti uzlet, pružajući vam više prilika za zanimljive kontakte, razgovore ili čak strast, ako je to ono što želite.

Posao

Pritisak i očekivanja od strane saradnika i nadređenih neće popustiti ni za trenutak (možda će se čak pojačati na početku nedelje), ali vi ćete sada suočavati s tim na potpuno novi način. Vaša koncentracija, organizacija i smirenost igraju ključnu ulogu, uz izuzetnu komunikaciju i sposobnost donošenja pravih odluka u pravom trenutku. Očekuju vas odlični dogovori u kojima ćete pokazati praktičnost, odlučnost i jasno izražen stav. Finansijski, ovo je izuzetno povoljna nedelja.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje je solidno.


Prvi deo NEDELJNOG HOROSKOPA pročitajte OVDE.
 

Posna pita sa jabukama, prelivena čokoladom! (RECEPT)

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>