Region

Svet

Na koncertu Aleksandre Prijović došlo je do incidenta!

Na koncertu Aleksandre Prijović došlo je do incidenta, kada je devojka iz publike pokušala da se popne na binu... U trenutku dok su je sklanjali sa scene, član obezbeđenja se spotakao i pao.

Na koncertu Aleksandre Prijović došlo je do incidenta! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu koncerata u hrvatskoj prestonici, a u toku večeri došlo je do incedinta.


Pevačica se oglasila i objasnila šta se zapravo dogodilo:



Prija je ispričala da je devojka iz publike pokušala da se popne na binu, ali ju je obezbeđenje u tome sprečilo. U trenutku dok su je sklanjali sa bine, član obezbeđenja se spotakao i pao, pa su morali da ga zbrinu iza bine. 








"Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla "ajde dođi", više je nisam ni videla." - ispričala je Aleksandra Prijović za Telegraf, pa naglasila da joj je jako žao što je do ovoga došlo.


Čoveku iz obezbeđenja je odmah ukazana pomoć, a Prija je nakratko zaustavila koncert i prišla da vidi da li je sve u redu.
 

Posne vanilice! Starinski kolačići koje i danas obožavamo! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>