Elita 7

Parovi

Darijan pokazao ljubomoru! Sneža je opčinjena jednim zadrugarom! (VIDEO)

Darijan je pokazao ljubomoru jer je njegova partnerka Sneža opčinjena jednim zadrugarom, odnosno njegovim očima. Osećam se kao zapušte žena kod kuće...

Darijan pokazao ljubomoru! Sneža je opčinjena jednim zadrugarom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Stiglo je pitanja za Darijana vezano za njegovu ljubomoru koju je pokazao jer njegova partnerka Sneža stalno gleda u Marka Đedovića ili se bar tako Darijanu čini:


Da li je moguće da optužuješ Snežu da gleda Marka Đedovića? -glasilo je pitanje.



"Nisam primetio da je iko posmatrao Snežu na takav način. Ja sam nju okrivio za svoje lično nezadovoljstvo. Ja ne znam njien ukus, njoj može da se svidi ko god hoće. Ja sam njoj rekao da se osećam kao zapušte žena kod kuće i ljubomoran na njen osmeh. Ja sam njoj rekao da moja ljubomora nije usmerena ka jednom čoveku jer san joj rekao da joj Đedović ne odgovara ni jedan posto na njene reči. Ona je to dematovala i rekla kako i on gleda." - rekao je Darijan.


Sledeće pitanje je za Nikolu Jovanovića:

Koliki gmaz moraš da budeš da maltretiraš devojku koja je u ljubavnom smislu, nađi dečka i iskuliraj? -glasilo je pitanje za Nikoli.

Što se tiče ovih parova, vidim da su svi raspareni. Ne doživljavam ovo pitanje ali pozdrav za moje penzionere koji ovo pitaju -rekao je Nikola.
 

Jovana Jeremić o ljubavnom partneru! Svi muškrci pre njega su bili slabići!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>