Region

Svet

Jovana Jeremić o ljubavnom partneru! Svi muškrci pre njega su bili slabići!

Voditeljka Jovana Jeremić o novom ljubavnom partneru, koji je četrnaest godina stariji od nje kaže da je onaj pravi i da su svi muškrci pre njega bili slabići!

Jovana Jeremić o ljubavnom partneru! Svi muškrci pre njega su bili slabići! Screenshoot/Instagram





Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić, posle razvoda sa dugogodišnji partnerom Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku, otkrila je da je konačno zaljubljena...



Ona je na društvenoj mreži Instagram, gde je inače veoma aktivna, objavila fotografiju na kojoj se vidi kako se drži za ruku sa dotičnim gospodinom u koga je zaljubljena.



U opisu fotografije stoji:


"Kada vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neka vrta interesa. Ovo ili onog."







Jovana Jeremić je nedavno otkrila da je zaljubljena u muškarca koji je straiji od nje četrnaest godina:


"Tačno je... Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni... Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega su bili slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe." - otkrila je voditeljka u jednoj emisiji na Pinku.

 

Darijan pokazao ljubomoru! Sneža je opčinjena jednim zadrugarom! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>