Region

Svet

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko dana doživeo je ozbiljan šok!

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko dana doživeo je ozbiljan šok kada je umalo opljačkan na naplatnoj rampi. Naime devojka sa bebom u naručju zaustavila je automobile i molila da je odvezu za Beograd...

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko dana doživeo je ozbiljan šok! Screenshoot/Instagram






Milan Milošević bio je na slavi kod prijatelja i kada je krenuo za Beograd povezao je jednog poznanika, i ispostavilo se da je to bila srećna okolnost. Kada je stao na naplatnu rampu prišla mu je devojka koja je navodno držala bebu u naručju, a ustvari bila je to lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je pitala da li može da je poveze, jer mora dete da vodi kod lekara. 


Milošević je u prvom trenutku dozvolio ali poznanik kog je povezao počeo je da histeriše i izbacuje ženu iz kola. Voditelj je bio šokiran i rekao mu da prestane, dok je on govorio da će odmah zvati policiju i uzeo telefon. 


Žena je tada izletela iz auta i krenula da trči ka jednoj pumpi, a Milanu je poznanik ispričao o čemu se zapravo radi.


 

Pogledajte kako danas izgleda mali dečak osuđen za veštičarenje! (VIDEO)







Žena sa bebom u naručju zaustavlja automobile i moli da je odvezu za Beograd, jer vodi dete kod lekara, a zatim ih na autoputu presreću razbojnici koji su sa njom u dilu i pljačkaju vozača, te mu oduzimaju i kola. 

Milan Milošević je za Star ispričao:


"Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni" - poručuje voditelj.
 

Znak beskonačnosti! Nacrtajte ovaj simbol i ubaci ga u svoj novčanik!

Snovi u kojima su duhovi ili preminule osobe su zapravno budilnici!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>