Ljubav

Style

Ljubavni horoskop za decembar 2023. godine!

Ljubavni horoskop za decembar 2023. godine donosi Lavovima flert, Ovnovima usamljenost, Blizancima prijatan osećaj samopouzdanja...

Ljubavni horoskop za decembar 2023. godine! Svet Plus




Ljubavni horoskop za decembar, poslednji mesec u godini, nekim znakovima horoskopa donosi nove ljubavi, a nekima razočarenja.





OVAN

U poslednjem mesecu u godini posebno ćete osetiti nedostatak ljubavi i romantike. Ako je ovaj osećaj nepodnošljiv, onda napravite prve korake i pozovite zanimljivu osobu na sastanak ili izlazak.


Univerzum obećava da će ovi sastanci proći dobro i biće s velikim potencijalom!





BIK

Poželećete neke promene da osvežite svoj ljubavni status i doživite nove emocije. Zvezde savetuju da promenite ne partnera, već okruženje.

Na primer, idite zajedno na kratak odmor, idite na neobičan sastanak. Eksperimenta radi, možete da živite odvojeno nekoliko dana!





BLIZANCI

U decembru ćete uživati u miru i harmoniji u vašim odnosima. Prijatan osećaj samopouzdanja pomoći će vam da uravnotežite druge oblasti svog života.

Razmislite o interesantnom novogodišnjem poklonu za vašeg partnera, o nečemu što izlazi iz vaše zone komfora.




RAK

Mesec će biti malo naporan, posebno za samce Rakove. Možda će vas nekoliko ljudi pozvati na sastanke odjednom. I ne odbijajte.

Ne shvatajte sastanke sada previše ozbiljno. Opustite se i uživajte u razgovoru i upoznavanju.





LAV

U decembru ćete biti popularni kod suprotnog pola. Ali budite oprezni, neko bi mogao zameniti i pogrešno protumačiti vašu učtivost za flert. Ako ste u vezi, ne treba da dajete razloge za ljubomoru.

Singl Lavovima takođe nisu potrebni izlasci iz dosade, možete i sami da organizujete sebi vreme i tako upoznati nekoga..





DEVICA

Početkom zime imaćete velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu. Sve se može dogoditi kao u romantičnoj komediji.

Bićete zadovoljni sobom i često ćete se sređivati ovog meseca, pa ćete tako i upoznati tu novu osobu. I obavezno se osmehnite! Ovo će privući vašeg budućeg partnera.

 

Metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku! Salo nestaje!










VAGA

Vage u paru mogu osetiti intenzitet strasti. Na sukob će uticati opšti zamor tokom godine. Pokušajte da se oslobodite stresa na način koji je siguran za vašeg partnera.

Preporučljivo je da idete na putovanje zajedno, na primer, u banju ili na neki zanimljivi izlet za vikend.






ŠKORPIJA

Trebalo bi malo da preispitate svoj stav prema svom partneru. Možda ste počeli da ga više pritiskate ili ograničavate.

Budite tolerantniji i smireniji, a onda će se romansa vratiti u dobar kolosek. Decembar je dobar mesec da ispravite svoje greške u ponašanju.





STRELAC

Ovog meseca postoji velika verovatnoća da će vaš bivši partner želeti da vam se vrati. Da li ćete mu oprostiti ili ne zavisi samo od vaše spremnosti da svoj život podelite sa ovom osobom.

Zvezde savetuju da se ne žuri. Neka vaš bivši dokaže da se promenio i da vas zaista voli, prenosi mojnovisad.





JARAC

Dobar period za početak zajedničkog života ili razmišljanja o razvoju veze.

U decembru je moguća ponuda za brak. Jarčevi koji su dugo bili u paru mogu dobiti dobre vesti o trudnoći.





VODOLIJA

Pažljivo pogledajte svog izabranika i iskreno odgovorite sebi – da li je on pravi za vas ili ne?

Skinite ružičaste naočare i slušajte svoju intuiciju. Zvezde savetuju da sa partnerom razgovarate od srca o razvoju vaše veze i smeru kojim se ona kreće.





RIBE

U decembru su velike šanse da doživite ljubav na prvi pogled. I ova priča će imati nastavak – svetao, emotivan i definitivno nezaboravan.

Strast će vam pomutiti um i nećete moći da razmišljate ni o čemu drugom. Pokušajte da ne zaboravite na druge zadatke do kraja godine.

Dnevni horoskop OVDE
Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>