Region

Svet

Nada Topčagić priznala da je imala velike probleme sa spremačicom i dadiljom!

Pevačica Nada Topčagić je jednom prilikom ispričala da je imala velike probleme sa spremačicom i dadiljom i da je imala želju da je liši života!

Nada Topčagić priznala da je imala velike probleme sa spremačicom i dadiljom! Screenshoot/Instagram
Kako kaže imala je mnogo problema sa dadiljom i spremačicom jer ju je potkradala, a njenog sina ostavljala gladnog. Iako je Nada uvek bila galantna, dadilje su joj nanosile veliku štetu, a jednu je čak htela da liši života.


 
"Nisam imala sreće s dadiljama i kućnim pomoćnicama nikada. Imalo se para u to vreme. Radilo se dosta, krv smo pišali da zaradimo. Nema gde nismo putovali, ostajali mesecima. Morala sam tada da unajmljujem žene da mi pomažu. Imala sam jednu kućnu pomoćnicu, tada sam sam bila u Kanadi na turneji. Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela"- seća se Nada ove jako neprijatne i strašne situacije. Dadilju je tražula svuda ali nije mogla da je nađe. Drugu dadilju je htela kako kaže da ubije


"Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček. 

Kažem ja njoj: 'Koju Novu godinu, stani, sve ti je*em.' Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala"
- priznaje Nada Topčagić.
 

Metoda brzopoteznog sagorevanja masti na stomaku! Salo nestaje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>