Elita 7

Parovi

Vanja Aleksić se oglasila! Evo šta poručuje Nenadu Aleksiću Ša!

Vanja Aleksić još uvek zakonita supruga repera konačno se oglasila ili bolje reći otpevala! Evo šta poručuje Nenadu Aleksiću Ša, nakon priče da je prisan sa Mionom Jovanović.

 Vanja Aleksić se oglasila! Evo šta poručuje Nenadu Aleksiću Ša! Screenshoot/Youtube





Nova afera u "Eliti 7" između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović zaintrigirala je i učesnike i gledaoce ovog rijaliti programa. Ovu aferu su u svom razgovoru raskrinkali Marko Đedović i Aneli Ahmić, koji su otkrili detalje njihovog odnosa.





 




Nenad Aleskić Ša je ušao kao još uvek oženjen i često je isticao kako mu je jedina želja da se pomiri sa svojom suprugom Vanjom nakon razlaza koji se dogodio pred njegov ulazak u rijaliti "Elita 7".

Sa druge strane, Miona Jovanović je takođe ušla kao zauzeta, ali je pre par dana saznala da je dečko ostavio.

Vanja Aleksić, Nenadova još uvek zakonita supruga, prvo je ostala nema na ovu temu, međutim sada se oglasila na svom Instagram profilu i reperu se obratila rečima ove pesme:


"A skoro smo se smijali i pričali o genima, maštali o djeci i o njihovim imenima. Mislili da skupa ćemo zlo i dobro dijeliti, za bolji život štedjeti, u bolji kraj preseliti. Ali tebi, očigledno, sve to bilo malo je, zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je. Jedna ružna riječ dobro te opisuje, ali boljet će te kao mene, a to ti potpisujem."  - glase reči Severinine pesme.



Nenad Aleksić je na samom ulasku, kroz suze, otkrio da su on i Vanja doživeli tragediju, tačnije, da su izgubili bebu, a video klip možete pogledati OVDE.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>