Region

Svet

Aca Lukas: Kad sam se zaljubio u Natašu, napustio sam ženu!

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" otkriva dosta toga pa i razloge razvoda od prve supruge Cece. Kad sam se zaljubio u Natašu, napustio sam ženu... Kasnije je i Nataša našla drugog i napustila Lukasa...

Aca Lukas: Kad sam se zaljubio u Natašu, napustio sam ženu! Screenshoot/Instagram





Lukas nije skrivao detalje svog života od javnosti, često je za medije govorio iskreno o svemu, a onda je napisao knjigu "Ovo sam ja" i ipak mnoge iznenadio onime što u knjizi piše. Sada već možemo pogledati i film "Pokidan"...




U autobiografiji je pisao i o turbulentnom ljubavnom životu. Tri puta se ženio, a prva supruga mu je bila Svetlana, ljubav iz mladalačkih - školskih  dana. Ceca i Lukas dobili su dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara ali njihov brak nije opstao.


Aca Lukas je napustio Svetlanu jer se zaljubio u drugu ženu. Nataša je živela u Nemačkoj, a pevač je u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja", otkrio detalje o njoj, ali i o njenom sadašnjem suprugu Goranu Andrejiću:


"Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena" - pisao je Lukas, pa nastavio:









"Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. 'Pali', rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše".











Aca Lukas je u trećem braku bio sa bivšom suprugom svog kolege Željka Šašića, Sonjom. Sa njom je dobio ćerku Viktoriju, ali su se kasnije razveli. On je u svojoj knjizi otkrio detalje rastanka ali i žestokih svađa koje su imali u braku.
 

Zašto je postalo sramota ako nisi non stop dostupan na internetu?!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>