Style

Ljubav

Dnevni horoskop za nedelju 26. novembar 2023. godine!

Dnevni horoskop za nedelju 26. novembar 2023. godine poručuje Vagama da neguju nove kontakte, Škorpijama da slušaju sebe, a Vodolijama da ne brinu previše...

Dnevni horoskop za nedelju 26. novembar 2023. godine! Svet Plus




Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. novembar 2023. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. 




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas je dan kada će vam novac doći kao vetar u leđa, i to ne bilo koji novac, već prilika koja će vam otvoriti vrata ka unosnoj oblasti. Možda je vaš poslovni partner otkrio vašu supermoć u zarađivanju, pa vam sada predlaže da budete zaštitno lice za nešto neverovatno profitabilno. Bez obzira na to što je u pitanju, prihvatite izazov. Ovo je vaš trenutak da zablistate, bilo da se radi o poslu ili kreativnosti. Kada je polje ljubavi u pitanju, Ovnovi gaje veliku sumnju koja nije neopravdana.






Bik 21.4.-21.5.

Vaš brzi um je kao trkački automobil koji čeka na startnu liniju, ali iz nekog razloga sedite besposleni. Danas je dan da napustite parking i krenete putem ubrzanja. Ako novi izazovi ne dolaze sami, kreirajte ih. Vaš um je gladan rasta i razvoja, nemojte ga držati na parkingu ali kada je ljubav u pitanju malo usporite. Ne namećite svoje ideje partneru jer ga možete pokolebati u nekim odlukama.




Blizanci 22.5.- 21.6.

Zaboravite na obaveze i posvetite se odmoru. Zagrli se sa dobrom knjigom ili izađi sa prijateljima ako osećaš da te uzbuđenje nosi do nekih ludačkih avantura. Pripazi na svoje osnovne potrebe i dozvoli sebi da se osvežiš. Ostalo će doći na svoje mesto kada bude trebalo. Partner može pokazati nerazumevanje za vaše postupke.



Rak 22.6. - 22.7.

Danas vam se može telefon usijati od poziva i poruka od strane prijatelja. Čak i kada pomisliš da si već odbio sve pozive, stiže još jedan, i još jedan. Otpusti otpor i prihvati pozive. Možeš upoznati neke zaista zanimljive ljude, čak i ako trenutno osećaš da si ispao iz ritma. Kada je ljubav u pitanju malo toga danas možete da promenite.

 

Ne znate da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa? Jednostavno proverite!









Lav 23.7.- 22.8.

Tvoj oštar intelekt i ubedljive moći su danas u centru pažnje. Ako nisi advokat, možda bi trebalo da razmisliš o tome. Tvoja karijera leti ka nebu, podržana današnjom planetarnom energijom. Finansijski uspeh je zagarantovan, i ako imaš nekog sa kim možeš podeliti bogatstvo, smatraj se duplo blagoslovenim. U partnerskim odnosima pazite na svoje reči, posebno ako već duže vreme nešto skrivate jedno od drugog.



Devica 23.8. - 22.9.

Tvoje mentalne moći su danas oštre kao mač. Tvoj um je brz i snalažljiv, a tvoje komunikativne sposobnosti kristalno jasne. Osećaš se kao kralj sveta, i to iskoristi. Počni bilo koji projekat sa punom snagom i iskoristi svoje intelektualne moći. Kada je u pitanju ljubav, brak ili veza, mogu se isprečiti između vas neki ljudi ili događaji iz prošlosti.




Vaga 23.9. - 22.10.

Tvoja kreativnost je danas na vrhuncu, inspirišući te da bojiš ili pišeš. Ako ne možeš odmah zadovoljiti svoje potrebe, preduzmi bar male korake ka ostvarenju svojih mogućnosti. Možda je vreme da se prijaviš za predavanje ili pridružiš grupi za pisanje. Novi kontakti mogu biti podrška tvom talentu, a može se pojaviti i nova ljubav.





Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćeš želeti da isključiš svet i provedeš vreme samo sa svojim mislima. Nisi raspoložen za saradnju i želiš usamljeničke aktivnosti. Dozvoli sebi to. Možda je vreme za meditaciju i duboko samootkriće. Slušaj sebe, jer si možda na ivici velikog otkrića. Partner je u svojim mislila i neće imati mnogo želje da se bavi vama.









Strelac 21.11.- 21.12.

Današnji dan donosi razvoj u tvojoj karijeri. Tvoj intelekt i komunikacione veštine otvaraju vrata napretku. Potrebno je dodatno truda da budeš primećen, ali ako se posvetiš, možeš postići neverovatne stvari. Radi dodatne sate i angažuj se u projektima koji će impresionirati tvoje nadređene. Vremena za ljubav će biti...



Jarac 22.12.- 19.1.

Ako si razmišljao o karijeri u pisanju ili predavanju, danas je idealan dan da pretvoriš te planove u stvarnost. Tvoja mašta i inspiracija su u zenitu, zajedno sa veštinama rečima koje poseduješ. Kada je ljubav u pitanju ne vraćaj se na staro.




Vodolija 20.1.- 19.2.

Knjige koje si dobio kao poklon danas će te inspirisati na duboka duhovna i filozofska pitanja. Tvoj brzi um će istraživati kompleksne ideje, iako tvoja praktična strana može postaviti neka pitanja. Nemoj brinuti, sve će se razjasniti vremenom. Na polju ljubavi ste možda zapostavili sebe i potpuno se posvetili tome da partner bude srećan.




Ribe 20.2.- 20.3.

Tvoja sposobnost da ubediš druge u ispravnost tvog stava je danas neosporna. Možeš biti u centru pažnje, braneći svoju poziciju pred mnogima. Tvoja harizma i veština komunikacije iznenadiće sve oko tebe. Danas možeš prodati bilo šta, budi spreman za aplauze ali kada je ljubav u pitanju stvari nisu tako sjajne.


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>