Region

Svet

Barbara Bobak i Jasna Milenković Jami: Novi rat na estradi?

Jasna Milenković Jami nedavno je ogromnu prašinu podigla kada je potkačila brojne svoje kolege zato što prepevavaju tuđe pesme. Barbara Bobak je kratko prokomentarisala... Da li je ovo najava novog "rata" na estradi?!

Barbara Bobak i Jasna Milenković Jami: Novi rat na estradi? Screenshoot/Instagram




Jami je rekla da obrade nisu u redu ali je u iznošenju svog mišljenja bila veoma oštra, a mediji su je ubrzo kontaktirali, te pitali da li je aludirala na Barbaru Bobak, čija je obrada njene pesme "One stvari" postala viralna.


"U pitanju je jedna virusna priča koja je krenula. Jeste da su moje pesme evergrinovi, ali tome se mora stati na kraj. To je idiotizam i bezobrazluk. Mene ne interesuju ta imena, sve su to ljudi koji nemaju svoje hitove. Nemate hitove, pa kradete! 










Barbara, niti bilo ko drugi me nije kontaktirao. 'One stvari' su moja biografska pesma. To je moj život. S kojim, bre, pravo uzimaš moju pesmu. Ako je tebi glup život, žao mi je, ali ne možeš da otimaš tuđe"
, kaže Jasna Milenković Jami, pa dodaje:

"Zamisli kada bih ja snimila kaver pesme 'Kuće male krečene u belo', Snežane Đurišić, a ona da snimi moju 'Šibicu'. Da su moje pesme trebalo da zvuče tako kako ih izvode, niko ne bi čuo za njih. Upropaštavaju mi pesmu! Sjašite, bre s mene! Ovo što se dešava se kosi sa zdravim razumom", zaključuje Jasna Milenković Jami, a ubrzo se oglasila i Barbara Bobak ali vrlo kratko:


"Ma, bre..."





 




 
 

Posni slatki rolat sa voćem! (RECEPT)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo

Povezane vesti:


>