Svet

Region

Pain žestokom svirkom oduševio fanove u Zappa Bazi!

Industrial metal legende "Pain" žestokom svirkom sinoć oduševio fanove u Zappa Bazi! Bez predgrupe i specijalnih gostiju, Pain je već s prvim taktovima numere „Let Me Out“ nagovestio žestok, beskompromisan i veoma glasan šou.

Pain žestokom svirkom oduševio fanove u Zappa Bazi! Foto: Valeria Strakhova




Industrial metal legende, Pain, sinoć su svojim moćnim zvukom protresle Zappa Bazu do temelja.

Poznati producent, multiinstrumentalista i pevač, Piter Tagtgren, uključio je Beograd u aktuelnu „I AM“ turneju. Bez predgrupe i specijalnih gostiju, Pain je već s prvim taktovima numere „Let Me Out“ nagovestio žestok, beskompromisan i veoma glasan šou. 

Tagtgren nije trošio vreme na najave - samo je ređao hitove „End Of The Line“, „Nailed To The Ground“, „On Your Knees“ i „Revolution“. Savršeno uvežban bend, sa spektakularnom rasvetom i laserima, pretvorio je Zappa Bazu u meku audio vizuelnog hedonizma.

Piterov sin, Sebastian, moćno je gospodario bunjevima, dok su basista Džonatan Olson i gitarista Sebastian Svaland iskazali svoju virtuoznost u pesmama „It’s Only Them“ i „Suicide Machine“, neumorno prateći Tagtgren dvojac u nespresušnoj energiji.







Ako je neko i došao na Pain koncert iz puke radoznalosti, bend ga je dobio na iskustvo i zarazne refrene i rifove - već sa „Party In My Head“ cela sala je pevala zajedno sa Piterom, dok su dva bisa „On And On“ i „I’m Going In“ samo dodala trešnjicu na tortu industrial predvodnika.

Za sam kraj, logično, izveli su „Shut Your Mouth“ i uz Sinatrinu „My Way“, poklonili se i zahvalili oduševljenoj publici.

Ostaje nada da će nam, pored najavljenih velikih koncerata svetskih zvezda u prestonici, promoteri omogućiti što više ovakvih svirki, na kojima se najbolje vidi simbioza benda i fanova.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>