Region

Svet

Dunja Ilić: Predajem se policiji u utorak, krijem se od muža!

Pevačica Dunja Ilić redovno šokira javnost svojim objavama, a sada je iznela tvrdnje da ju je majka navodno napala nožem, zbog čega ju je ona u odbrani ugrizla za ruku. Predajem se policiji u utorak, krijem se od muža, navela je ona.

Dunja Ilić: Predajem se policiji u utorak, krijem se od muža! Screenshoot/Instagram





 Dunja Ilić, koja je promenila ime i sada se zove Ajla Begović kaže da je majka potegla nož na nju, a ona ju je iz straha ujela:


"Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena da moj muž tako gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji." - stoji u njenoj objavi.



Dunja Ilić jedno vreme je punila klubove, a onda je samo nestala iz javnosti.

Odrasla je u bogatoj porodici, kako je pričala imala je poslugu, ličnog vozača, ali to joj nije bilo dovoljno, jer joj je navodno nedostajala roditeljka ljubav.








Pevačica je priznala da se u jednom trenutku odala porocima i pokušala sebi da oduzme život:

"Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno." - priznala je Dunja u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću".








Njen problem sa pićem eskalirao je već sa 15 godina, kada su se njeni roditelji razvodili tvrdi Dunja Ilić:


"Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica."
 

Ne znate da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa? Jednostavno proverite!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>