Region

Svet

Komemoracija Žarku Lauševiću! Anita nema od suza!

Komemoracija Žarku Lauševiću u JDP-u zakazana je za 11 časova, pored brojnih glumaca i glumica stigla je i porodica. Anita je nema od suza.

Komemoracija Žarku Lauševiću! Anita nema od suza! Screenshoot/Youtube





Glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine, posle kraće i teške bolesti. Porodica je obavestila javnost o ovoj tužnoj vesti, a komemoracija je zakazana za danas.



Žarko Laušević je bio jedan od najistaknutijih i najcenjenijih glumaca u bivšoj Jugoslaviji i Srbiji tokom drugog dela osamdesetih godina. Njegovu uspešnu karijeru naglo je prekinuo zločin koji je počinio 1993. godine, za koji je osuđen na dugotrajnu zatvorsku kaznu u svom rodnom mestu Crnoj Gori.


Očekuje se veliki broj ljudi na komemoraciji, kao i na Novom groblju gde će Žarko Lušević zauvek počivati.











Na komemoraciji će govoriti mnogi njegovi prijatelji i kolege, između ostalih upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković Manojlović kao i njegov veliki prijatelj, glumac Nebojša Dugalić.









Komemoraciji prisustvuje i Kapetan Dragan, Ivica Dačić, Branka Petrić, Vuk i Danica Drašković, Vesna Trivalić, Miodrag Krivokapić, Vesna Čipčić, Milan Marić, Voja Brajović, a pre svega tu su Lauševa deca, sin Dušan i ćerke Asja i Jana


Ni jedno do troje dece Žarka Lauševića nisu skloni medijskom eksponiranju i o njima se malo zna.









Poznato je da se Asja bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli iz Crne Gore, rodne zemlje njenog oca. Tamo je upoznala i sadašnjeg supruga, muzičara Nikolu Boškovića. Oni su se venčali 2014. godine, a potom su se preselili u Ameriku, gde je Asja provela najveći deo svog detinjstva, a gde i danas žive.


Sin Dušan je doktorirao i bavi se umetnošću, a za najmlađu Janu kažu da je slika i prilika svog oca, a poznato je da se u inostranstvu bavi medijima. Inače svo troje dece Žarka Lauševića žive i rade u Americi.





Kremacija i ispraćaj zakazani su za 14 časova na Novom groblju.

Čitajte SVET PLUS na Google vestima.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>