Region

Svet

Ivana Banfić potpuno promenila život! Danas ima zemljani manikir!

Pevačica Ivana Banfić potpuno je promenila svoj život i iz štikli ušla u gumene čizme! Danas ima zemljani manikir, kako ona kaže, i uživa u prirodi iako ponekad nije lako.

 Ivana Banfić potpuno promenila život! Danas ima zemljani manikir! Screenshoot/Instagram






Hrvatska pevačica Ivana Banfić povukla se na selo i tamo živi sa suprugom i sinom, gde se posvetila životinjama, zemlji i prirodi, a povremeno svoje pratioce obraduje fotografijama svog novog života.



Poslednjih godina pevačica živi u selu kod Siska, gde je sa porodicom pronašla mir, često se može videti u gumenim čizmama i sa lopatom, kako obavlja poslove na svom imanju.







Krenuli smo u novu avanturu, život na selu:



"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od tog urbanog. Do tada sam 20 godina živela na štiklama, u uskim haljinama i bila vlasništvo medija, uvek sam morala da budem sjajna, i morala sam da budem lepa. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo." - iskrena je bila Ivana Banfić, pre nekoliko godina kada je govorila za hrvatske medije.








U emisiji "Zdravlje na kvadrat" Ivana je priznala da nije baš sve tako bajkovito:


"Nije tako bajka kao što mislimo. Volim da preturam po bašti. To me smiruje. I to je novo iskustvo koje nisam imala." rekla je pevačica, koja je i objavila i svoju fotografiju uz opis:








"Za vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni "frenč", bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato... "







Ivana Banfić nije potpuno napustila svoju muzičku karijeru, a Dino Merlin je često ugosti na svojim koncertima. Mogli smo da je vidimo u Puli ali i sinoć u Beogradu. 
 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>