Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 20. novembra do 26. novembra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Vage ova nedelja je idealna za ostvarivanje partnerskih planova, Jarčevi moraju da razmisle o promeni ishrane, Ribe očekuju zahtevne obaveze... Pogledajte drugi deo horoskopa za ovu nedelju:





VAGA

Hrskava hrana i raznoliki obroci su pravi izbor u ovom periodu, mada ćete primetiti da vam apetit zavisi od vašeg trenutnog raspoloženja. Nemojte se preterano opredeljivati za obilne večere, a osetićete i povećanu potrebu za laganijim obrocima.

Ljubav

Pozitivna atmosfera i otvorena komunikacija čine da se osećate izuzetno dobro u svojoj koži, a ta harmonija prenosi se i na vaše emotivne odnose. Ovih dana, sa partnerom razgovarajte o svemu što vam je na srcu, jer će se stvari rešavati na najbolji mogući način. Idealno je vreme za ostvarivanje zajedničkih planova, bilo da se radi o putovanju, izlasku ili ozbiljnijim koracima u vezi. Slobodne Vage mogu očekivati uzbudljivo druženje i susrete sa novim, zanimljivim osobama.

Posao

Iako suštinski uspešna, ova nedelja može doneti izazove u oblasti posla. Neki zadaci mogu biti zahtevni za završetak, delimično zbog organizacionih izazova, a delimično zbog pokušaja da se istovremeno bavite različitim obavezama. Nervoza može proizaći iz zastoja, pa je važno pažljivo komunicirati sa saradnicima kako bi se izbegle nepotrebne tenzije. Posvetite punu pažnju i vreme aktuelnim obavezama, jer je finansijski period za vas vrlo solidan.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema i moguće povrede su naglašene. Stariji pripadnici znaka mogu osetiti aktivaciju hroničnih tegoba.





ŠKORPIJA



Ovih dana imaćete povećanu želju za slatkišima i obrocima bogatim kalorijama, posebno tokom drugog dela nedelje. Vaš imunitet je jači, ali se ipak preporučuje konzumiranje raznovrsne hrane radi očuvanja balansa.

Ljubav

Za one koji su prolazili kroz izazove i napetosti u prethodnom periodu, ova sedmica zahteva izbegavanje tema koje izazivaju nesuglasice. Odnosi koji se prekinu u narednih deset dana verovatno će teško biti obnovljeni. Fokusirajte se na rešavanje izazova i pružanje uzajamne podrške. Slobodne Škorpije, iako početak može delovati obećavajuće, nije najpogodniji trenutak za ulazak u ljubavnu vezu.

Posao

Finansijski izazovi vas očekuju ove nedelje, jer postoje neizbežni troškovi koje ne možete izbeći. Ipak, istovremeno s povećanjem troškova, otvara se prostor za bolje prihode. Pokušajte da sebi obezbedite više vremena za odmor i izbegavajte obaveze koje znate da će vas iscrpeti. Ovaj period može biti naporan, pa se posvetite redovnim zadacima i završite ono što ste započeli.

Zdravlje

Problemi sa stomakom i aktivacija hroničnih tegoba su mogući.






STRELAC



Uključite lako svarljive namirnice u svoju ishranu, izbegavajte tešku i previše kaloričnu hranu, kao i grickalice. Pazite na izbor namirnica kako biste smanjili opterećenje želudca.

Ljubav

Ako živite sa partnerom ili ste u braku, ova nedelja može doneti izazove u porodičnom sektoru. Nemojte reagovati impulsivno, već se fokusirajte na rešenja i komunikaciju. Partnerstva zahtevaju zajednički trud, dogovor i podršku. Slobodni Strelci, sada je vreme kada će se probuditi vaša "osvajačka" strana, donoseći jake strasti i inicijativu.

Posao

Značajni poslovni događaji su u pokretu, pružajući vam dobar trenutak za dogovore, aktivnosti i nove projekte. Ovo je povoljan period za aktiviranje dugotrajnih želja i ideja. Ipak, možete doživeti periode promenljivosti u kojima se čini da idete brzo, a zatim se zablokirate. Ostanite maksimalno fokusirani kako biste efikasno upravljali izazovima.

Zdravlje

Moguće su povrede, viroze, infekcije, otežano varenje. Stariji pripadnici znaka mogu osetiti aktivaciju hroničnih tegoba.

 

Horoskop za 2024. godinu donosi velike promene na polju ljubavi!







JARAC



Razmislite o promeni ishrane, uključujući više povrća, salata i ribe u vašu ishranu. Prilagodite se načinu ishrane koji će vam trenutno najviše odgovarati.

Ljubav

Osećaj da nosite veći teret u odnosu s partnerom može dovesti do preispitivanja vaših postupaka i odnosa. Razgovarajte sa partnerom o svojim osećanjima i nesuglasicama kako biste očuvali harmoniju. Slobodni Jarčevi, uprkos izazovima, imate priliku za ljubavne šanse. Početak nedelje ili vikenda može doneti uzbudljiva dešavanja koja će vam pružiti inspiraciju. Komunikacija sa nekim novim može se razvijati na zanimljiv način.

Posao

Osećaj usporenosti ili izazova u okolnostima može biti prisutan tokom ove sedmice. Vaše ideje su dobre, ali realizacija zahteva više truda, strpljenja i upornosti. Moguće je da će se neki dogovori odložiti ili neće ići onako kako ste planirali. Finansijski aspekti nisu jednostavni, pa pripazite na troškove i obratite pažnju na obaveze koje možda niste uzeli u obzir.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu osećati tegobe sa reumom, kičmom i zglobovima, dok su mlađi izloženi prehladama i virozama.




VODOLIJA



Lagani obroci i uravnotežena ishrana doprineće vašem osećaju zadovoljstva. Raznolika ishrana sa svih grupa namirnica obezbediće vam potrebne nutrijente.

Ljubav

Prelazak Sunca i Marsa u znak Strelca donosi poboljšanu komunikaciju sa partnerom. Očekujte više zajedničkih aktivnosti, druženja i strasti. Iako su moguće kratkotrajne nesuglasice, ukupna energija podržava harmoniju u vašem emotivnom životu. Slobodne Vodolije, aktivnost i socijalnost otvaraju vrata za susrete, poznanstva, flert i možda nešto više.

Posao

Očekuju vas kompleksne i zahtevne obaveze tokom ovog perioda. Potrebno je više vremena, fokusa i odgovornosti za njihovo rešavanje. Ovo je povoljan trenutak za pokretanje dugotrajnih želja i ideja. Finansijski rezultati su solidni, ali se može pojaviti i veći trošak u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Osetljivost stomaka može se manifestovati, a povrede su takođe moguće. Stariji pripadnici znaka mogu osetiti aktivaciju hroničnih tegoba.






RIBE



Izbegavajte tešku i masnu hranu, fokusirajte se na laganije obroke. Obratite pažnju na kvalitet namirnica i rok trajanja kako biste očuvali zdravlje.


Ljubav

Poslovne obaveze mogu zauzeti veći deo vaše pažnje, ali se trudite da održite pozitivnu energiju u odnosu sa voljenom osobom. Priložite podršku partneru u obavezama koje su mu važne. Slobodne Ribe, neko iz vašeg okruženja, možda čak i poslovnog segmenta, može pokušati da vam se približi.

Posao

Zahtevne obaveze očekuju vas tokom ove nedelje, sa potrebom za dodatnim vremenom i trudom. Može se pojaviti prilika za promenu radnog mesta ili napredak, ali svesni ste da to donosi i određene izazove. Odnosi sa saradnicima su dobri, ali povremena napetost sa nadređenima može biti prisutna. Finansijski, izazovi dolaze u vidu teškoća u zaradi i visokih troškova.

Zdravlje

Umor, bolovi u zglobovima i kičmi mogu se javiti.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE
 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>