Region

Svet

Region

Serija Poziv epizoda 2: Anica u policiji! (VIDEO)

Serija "Poziv" epizoda 2 biće emitovana na RTS- u u nedelju 19. novembra u 20 časova. Anica u ovoj epizodi završava u policiji zbog provale u Sonjinu kuću.

Serija Poziv epizoda 2: Anica u policiji! (VIDEO) Foto: Promo






Serija “Poziv” je dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima. Nakon dužeg vremena gledaoci će biti u prilici da, subotom i nedeljom od 20.05 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije, u glavnoj ulozi Anice Reljić vide našu proslavljenu glumicu Mirjanu Joković, koja živi i radi u Americi.


Serija Poziv epizoda 2:



Anica završava u policiji zbog provale u Sonjinu kuću, ali je iz stanice vadi njen bivši šef, Branko. Sonja se nikom ne javlja na telefon i sve su veće sumnje da je nestala. Una odlučuje da problem Anice reši na svoj način.








Uloge tumače: Mirjana Joković, Danica Nedeljković, Nada Šargin, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Ana Franić, Nikola Glišić, Miloš Timotijević, Dragan Petrović, Ivan Tomić, Ermin Bravo, Isidora Minić, Đorđe Mitrović, Nebojša Milovanović, Daniel Sič, Damjan Kecojević, Vahidin Prelić, Vahid Džanković, Bojan Žirović, Novak Bilbija… i drugi.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>