Region

Svet

Ispraćaj i kremacija glumca Žarka Lauševića!

Ispraćaj i kremacija glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak 20. novembra 2023. godine, potvrdila je njegova supruga Anita Laušević.

Ispraćaj i kremacija glumca Žarka Lauševića! Screenshoot/Instagram




Supruga Žarka Lauševića, Anita Laušević ispred porodice je potvrdila da će kremacija i ispraćaj glumca biti obavljena na Novom groblju 20. oktobra 2023. godine u 14 časova. 


Naš poznati i voljeni glumac preminuo je u sredu u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti, a mnoge poznate lićnosti oprostila su se od njega uz dirljive reči. 


Žarko Laušević je bio jedan od najistaknutijih i najcenjenijih glumaca u bivšoj Jugoslaviji i Srbiji tokom drugog dela osamdesetih godina. Njegovu uspešnu karijeru naglo je prekinuo zločin koji se dogodio 1993. godine, za koji je osuđen na dugotrajnu zatvorsku kaznu u svom rodnom mestu Crnoj Gori.
 

Irfan Mensur o danima u bolnici koje je proveo sa Žarkom Lauševićem!








Nakon skraćenja kazne i pomilovanja, Laušević se preselio u Sjedinjene Američke Države. Po povratku, izdao je svoju prvu ispovednu knjigu pod nazivom "Godina prođe, dan nikad", a zatim i "Druga knjiga", "Sve prođe pa i doživotna" i na kraju "Padre idiote".  Tokom poslednjih deset godina, imao je nekoliko uloga koje ćemo sasvim sigurno svi pamtiti.

Poslednje pojavljivanje Žarka Lauševića u javnosti bilo je na premijeri filma "Heroji Halijarda" reditelja Radoša Bajića u beogradskoj MTS dvorani, gde se pozdravio s publikom zajedno s ostalim članovima glumačke ekipe i dobio gromoglasni aplauz. 
 

Milan Marić se emotivnim rečima oprostio od Lauševića!



Čitajte SVET PLUS na Google vestima.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>