Elita 7

Parovi

Tamara Božović napustila rijaliti Elita 7! Otac ponosan na nju! (VIDEO)

Tamara Božović napustila je noćas rijaliti "Elita 7", a gledaoci će je najviše pamtiti po njenoj potresnoj životnoj priči. Otac je dočekao u studiu i kako kaže ponosan je na nju!

Tamara Božović napustila rijaliti Elita 7! Otac ponosan na nju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Sada već bivša učesnica rijalitija Tamara Božović ispričala je pred kamerama svoju životnu priču na koju niko nije ostao ravnodušan. Kako kaže, loše je shvaćena i sa tim se bori čitavog života. "Kroz moje greške sam samo ojačala, najveća greška mi je što puno praštam ljudima, i što ne iskoristim onaj momenat da uzvratim udarac koji su zaslužili jer sam celog života branila pogrešnu armiju koja me sputavala. Sve što sam položila sam ostvarila, zaradila i stekla sama. Ono što niko ne može da mi vrati jeste vreme izgubljeno sa moja dva sina. 

Bogu hvala za sve što čini za mene, jer kada ljudi nisu imali razumevanja, ja sam to činila. Nešto sebi ne mogu da oprostim jer nisam imala načina kada sam se pobunila protiv tradicije kao žena romkinja, koja želi da živi svoj život onako kako jedno žensko dete želi da živi, bila sam kidnapovana, u svakoj lošoj situaciji sam nalazila i dobre stvari. Jedini iskren prijatelj mi je u životu bio moj tata, ali onda kada je trebao da bude tu nije bio tu."
- ipričala je Tamare Božović koju je noćas u studiju dočekala ćerka ali i otac koji je izjavio da je ponosan:

"Jako sam ponosan sa njenim ponašanjem i da se iskaže ko je, dokazala je to." - rekao je Đura.


Večeras vanredno ubacivanje!
Tamara j stigla u studio i bacila se u zagrljaj svojoj porodici, a potom i porazgovarala sa voditeljkom o svom boravku u Beloj kući:


"Žao mi je što se nisam iskazala u pravom svetlu jer nisam našla ekipu da budem inspirisana. Recimo sa Lakićem sam imala različito razmišljanje, dao mi je ruku prijateljstva, a tom rukom kao i da me je ošamario. Zarad svog cilja spreman je da povredi i svoje drugare." - rekla je Tamara Božović.


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>