Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 13. novembra do 19. novembra 2023. godine! Vage, vaša ishrana se mora što pre menjati, Strelčevi ulaze u jednostavniji period, a Vodolije prolaze kroz poslovni rolerkoster...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Ako ste u horoskopu Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja u narednih sedam dana.





VAGA

Hrana

Uživati u hrani je jedno, a zdravo se hraniti potpuno drugo. Vi ste trenutno u ovom prvom modelu ponašanja – vaša ishrana nije adekvatna i trebalo bi nešto menjati. Isto tako – i kretati se više.

Ljubav

Prija vam da budete viđeni, da budete u pokretu i u kontaktu sa osobama koje imaju sličnu energiju kao i vi. Period vam je dobar za putovanja, druženja, susrete – za kontakte sa osobama sa kojima ćete se lako „pronaći“ u razgovoru, sa kojima ćete imati sto i jednu zajedničku temu, koje će vam donositi opuštenost i dobro raspoloženje. Nova interesantna poznanstva i flertovanja su itekako moguća. Zauzete Vage – preuzmite inicijativu. Partner nije u tako dobroj energiji kao što ste vi, pa je na vama da u ovom periodu budete aktivniji – da zajedničke trenutke organizujete da biste oboje u njima mogli da uživate.

Posao

Nove poslovne ponude jesu moguće – ali se u njih ne treba zaletati, pogotovo ako vam je radna svakodnevica već maksimalno ispunjena obavezama. Ako možete da napravite dobru organizaciju i da ovo ne utiče na vaš dnevni raspored – prihvatite. Odgovornost prema tekućim obavezama mora vam biti prioritet. Generalno gledano – period vam jeste povoljan za dogovore, kontakte sa saradnicima, pa i poslovna putovanja. Prilivi su pojačani, ali više vodite računa o troškovima i izdacima.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani i budite fizički aktivniji.

 






ŠKORPIJA

Hrana

Cvekla, spanać, zelena salata, karfiol, ali I crveno meso I riba – trenutno su vam potrebni da bi poboljšali krvnu sliku I imunitet. Ono što biste trebali da izbegavate jeste prevelika količina šećera I začina.

Ljubav

Koliko god mislili da jeste – ne, niste uvek u pravu. I ne, ne znate najbolje. Nije problem u dubini emocija ili intenzitetu strasti između partnera i vas – već u tome da na neke situacije i pitanja gledate iz različitih uglova i drugačije ih doživljavate. Sve ovo može proizvesti par emotivnih šokova, brzog i intenzivnog dizanja energije – a to ne bismo želeli, zar ne? Zato je potrebno da između vas dvoje postoji dobra komunikacija, otvoreni razgovori ali i momenti za opuštanje i neutralisanje tenzije. Slobodne Škorpije – vaša je energija vrlo intenzivna ovih dana – pa će potencijalnim „udvaračima“ biti teško da sa vama izađu na kraj.

Posao

Prevelike ambicije i želje, spojene sa ogromnom energijom i isto tako ogromnom tvrdoglavošću – istovremeno su i dobre i loše kada je posao u pitanju. Da, guraće vas napred – pa ćete obaveze završavati brzo. No, isto tako – nećete čuti nikog osim sebe – pa možete doneti neke odluke koje će se kasnije pokazati kao nepovoljne po vas, a možete pokvariti i neke poslovne odnose. Neki put je u najboljem interesu ne reagovati na prvu loptu. Pratite situacije i prilagođavajte se.

Zdravlje

Povrede, infekcije, problemi sa spavanjem.

 



STRELAC

Hrana

Postoji potreba za jačanjem imunog sistema, pa bi bilo dobro da svoju ishranu obogatite svežim voćem, naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ali I povrćem I to cveklom, sargarepom, karfiolom.

Ljubav

Ušli ste u jednostavniji emotivni period. Ne savršen, jer još uvek vučete neke „repove“ koji vas mentalno opterećuju i povremeno vam dovlače mračne misli – ali neuporedivo bolji od onog koji je iza vas. Pustite da vas vaš prirodni optimizam vodi ovih dana – pričajte sa voljenom osobom što više – ali i pronađite momente koji vas opuštaju i u kojima oboje uživate. A za njih ima itekako prostora u ovoj nedelji. Slobodni Strelčevi – neka negativna iskustva ostavite iza sebe i uživajte u danima koji su ispred vas – u kojima ima prostora i za druženje i zabavu – ali i za lepa i zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom. Igrajte se i flertujte.

Posao

Komunikacija sa saradnicima može biti otežana – ali samo sa onima sa kojima od ranije imate neke neraščišćene račune ili onima koji vas iz nekog razloga iritiraju – možda svojim ponašanjima, stavovima, potrebom da uvek budu u pravu. Sa svima drugima – funkcionisaćete više nego dobro, dogovarati se bez ikakvih problema i brzo završavati obaveze. U periodu ste kada vam se neke nove poslovne prilike ili ponude otvaraju – i o njima vredi razmisliti. Koristite ove dane da izbijete u prvi plan.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Imunitet još uvek nije najbolji – više se posvetite sebi.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!









JARAC

Hrana

Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji, a najviše se usmerite na ribu, povrće, voće, žitarice. Takođe, potrebno je da unosite više vitamina C.

Ljubav

Promenljiva i pomalo nestabilna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Partner će imati šarenolika raspoloženja – od intenzivnih emocija i strasti, pa do pojačane nervoze i iskakanja iz koloseka za svaku sitnicu. Te povremene napete momente vi ćete se truditi da amortizujete i okrenete u strpljenje, razumevanje, podršku. Razgovarajte, dogovarajte se – napravite po koji zajednički plan za izlazak, kraće putovanje, druženje sa onima sa kojima ste bliski. Slobodni Jarčevi – prilike za dobru energiju idu kroz sektor prijatelja i druženja, a neka interesantna poznanstva mogu se dogoditi i vezano za posao.

Posao

Ovo je solidna poslovna nedelja za vas. Nekih manjih neugodnosti može biti u prvoj polovini nedelje – pogotovo ako ste računali na nečiju pomoć ili podršku, ali od sredine sedmice stvari dolaze na svoje mesto. Razgovor sa nadređenima ili informacije koje dobijate od njih – daće vam vetar u leđa. Trenutak je za razgovore o visini primanja ili o potencijalnoj promeni radnog mesta. Period je dobar za promovisanje vaših ideja ili za pravljenje planova koje ćete realizovati tokom decembra i januara.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 



VODOLIJA

Hrana

Vodite računa da u ovoj nedelji ne pokvarite stomak, moguće je i da ćete imati problema sa probavom. Potrebno vam je više namirnica biljnog porekla, a mogli biste da izbegavate mleko i mlečne proizvode

Ljubav

Vaš emotivni život nikako da uhvati neki stabilan pravac na duži rok. I u ovoj nedelji imate red ljubavi, strasti, dobrog raspoloženja….pa red nerviranja i napetih momenata u partnerskim odnosima. Oboje ste u periodu koji vam crpi energiju i koliko god želeli da se razumete i usaglasite jedno sa drugim – povremene varnice kao da su neizbežne. I na dalje aktuelan savet – izađite s vremena na vreme iz dnevne rutine i provedite vreme u opuštenim aktivnostima – prijaće vam. Slobodne Vodolije – kontakti sa prijateljima su se intenzivirali, a vaš društveni život pojačao. Period za zanimljiva emotivna dešavanja je otvoren. I biće i na dalje.

Posao

U ovoj sedmici teško da ćete imati standardnu rutinu, teško da ćete uspevati da ostvarite planove na dnevnoj bazi. Jer, situacije će se menjati iz trenutka u trenutak – a vi ćete pokušavati da uhvatite korak, nekad sa više a nekad sa manje uspeha. Neke okolnosti, ali i neke osobe će vas provocirati i buditi u vama inat, pa su moguće brzinske i žustre „razmene mišljenja“ sa saradnicima. No, i pored ovakvog poslovnog rolerkostera – bićete dosta zadovoljni na kraju radne nedelje. Najpre finansijama.

Zdravlje

Stomačne tegobe, umor.

 

RIBE

Hrana

Potrebno vam je više biljne hrane, mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, naročito tvrdih sireva. Izbegavajte grickalice I slatkiše, ali I jake začine.

Ljubav

I partner i vi ste u velikoj meri okupirani obavezama, što poslovne što lične prirode – što vam ne daje baš puno prostora za zajedničke aktivnosti. Zato je potrebno da svaki trenutak slobodnog vremena posvetite vašem odnosu – bez obzira da li će to biti zajednički planovi i dogovori ili aktivnosti koje vam oboma prijaju. Treudite se da ne opterećujete jedno drugo ličnim nervozama i izbegavajte teme na kojima ste se i ranije saplitali. Slobodne Ribe – nova poznanstva, interesantni susreti, čak i mogućnost da slučajno naletite na simpatiju iz prošlosti ili na bivšeg partnera. U svakom slučaju – ljubavna iznenađenja.

Posao

Tokom cele sedmice biće naglašena žurba – pokušavaćete da se organizujete u hodu, ali izgleda da će to biti nešto teži zadatak za vas. Konstantno će biti prisutna neka manja ili veća stresiranja i promene u planovima. Iako ćete se u ovom periodu preforsirati – ipak ćete i krajnjim rezultatima, ali i finansijskim aspektom biti prilično zadovoljni. Dolaze vam povoljne informacije, nove poslovne ponude i predlozi. Nekima od vas sledi unapređenje ili razgovori o povećanju nadoknade za rad.

Zdravlje

Umor, nervoza, osetljiv respiratorni trakt.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>