Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 13. novembra do 19. novembra 2023. godine! Ako ste u horoskopu Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja narednih sedam dana.

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Ovan može imati divne trenutke sa partnerom, Blizance očekuje zanimljivija faza, Lav napetost, kao i obično prebacuje na partnera...










OVAN

Hrana

Ovih dana vam prijaju sve đakonije od mesa i mesnih prerađevina. Nemojte zaboraviti i na druge grupe namirnica, naročito na povrće koje u poslednje vreme izbegavate. Takođe – mleko i mlečni proizvodi.


Ljubav

Možete imati neke divne i pozitivne događaje sa partnerom….a možete biti i na ratnoj nozi. Možete se voleti strasno i glasno…..a možete biti i posesivni i ljubomorni. Vaša komunikacija može biti inspirativna, lepršava….a možete se oboje povući i ućutati. Striktnih pravila sada nema – sve će zavisiti od partnera i vas – da li ćete i koliko sebe dati u odnosu, koliko ćete biti spremni da se posvetite i ugodite jedno drugom. Slobodni Ovnovi – vrlo, vrlo zanimljiva nedelja. Lepo novo poznanstvo, instant hemija, zanimljiva komunikacija, uživaćete u priči i u flertovanju….a možda i u početku koji obećava.

Posao

Nije savršen poslovni period i ima dosta napetosti i u vašem radnom okruženju, ali su i spoljni faktori dosta opterećujući i ometajući. No, i pored toga – vrlo je moguće da ćete uspeti da pokrenete neku saradnju, dogovor, poslovni projekat – a isto tako je moguće da će to imati veze sa inostranstvom ili državnim institucijama. Dolaze vam informacije koje su dosta obećavajuće a ukoliko je odnos sa nadređenim bio napet, sada ide ka popravljanju. Budite oprezniji sa novcem, posebno sa ulaganjima.

Zdravlje

Mogući problemi sa varenjem. Meteoropatske tegobe, infekcije.

 




BIK

Hrana

Dosta ste aktivni, pa je potrebno da ishranu obogatite mesom – pilećim ili ćurećim. Povrće konzumirajte ili sirovo, kroz salate, ili kuvano na pari. Potrebno vam je više vitamina, zarad boljeg imuniteta.

Ljubav

Ukoliko ste iole stabilni kao par – u ovoj nedelji ćete malo iritirati jedno drugo, ali će to biti kratkotrajni momenti posle kojih će se lako pronaći zajednički jezik….a verovatno i dosta razloga za smeh i opuštenu komunikaciju. Ukoliko ste kao par trenutno u nekoj nestabilnoj fazi – e, onda ćete neprijatno iznenađivati jedno drugo i međusobno testirati živce. Slobodni Bikovi – razgovori sa nekim će vam baš prijati – ovo ne znači automatski ulazak u ljubavnu priču, ali daje dobru osnovu na kojoj treba raditi. Takođe – moguće su ljubavno – e**tske „ponude“ od strane osoba koje su zauzete.

Posao

Iako će vas nervoza i pritisak vezani za posao pratiti u stopu i tokom sedmice koja je pred nama, iako će neki kolegijalni ili saradnički odnosi biti naporni i iscrpljujući po vas – ipak ćete dosta stabilno proći kroz sva dešavanja – a vrlo verovatno i poboljšati finansijsku situaciju. Možda sada baš i nije sve „po vašoj meri“ – ali se snalazite sa onim što imate i funkcionišete dosta uspešno. Ako sarađujete sa inostranstvom – period je povoljan za dogovore, nove saradnje, putovanja ili nove poslovne projekte.

Zdravlje

Uglavnom dobro.

 



BLIZANCI

Hrana

Dobar apetit, raznolika ishrana – a neki od vas se mogu odlučiti i na malo eksperimentisanja sa ukusima, začinima, receptima. Češće konzumirajte voće i salate.

Ljubav

Slobodni Blizanci su ušliu jednu dosta opušteniju, zanimljiviju i veseliju fazu – prostora za druženja, izlaske, čak i putovanja ima – a situacije će vam se nekako ovih dana nameštati da budete baš tamo gde je najveselije, najbučnije – i gde ima najzanimljivijih osoba. Slatkih reči, flertovanja ali i strasti će biti – pa uživajte u periodu koji vas itekako ljubavno može pokrenuti. Zauzeti – probajte oboje da što češće obaveze gurnete negde u stranu i više vremena provodite zajedno. Možda će vam biti nešto teže da se uklopite po pitanju slobodnog vremena, ali vredeće – svaki trenutak opuštanja doneće vam dobru energiju i radost.

Posao

Saradnici i kolege će vam komplikovati život – grešiće, požurivaće vas, menjaće planove u poslednjem trenutku. Jednom rečju – iritiraće vas. Još ako ste u firmi u kojoj se ovih dana radi na nekom tipu reorganizacije, promena – onda će tih stresnih momenata biti na kvadrat. Vi rešavajte ono što je do vas, ali nemojte da se nervirate oko stvari (i osoba) koje ne možete promeniti. Bolje energiju usmerite na kreativnost, na ideje, na dogovore….i na načine da popravite svoju finansijsku situaciju.

Zdravlje

Slabiji imunitet – osetljivost na viruse, bakterije, prehlade.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!










RAK

Hrana

Supe, čorbe sa puno povrća I mesa izuzetno će vam prijati u ovim danima. Ne samo da ćete njima poboljšati imunitet, već će I vašem organizmu dati dovoljno snage I energije.

Ljubav

Ovo je odlična nedelja da pravite promene u odnosu ili iznenadite partnera inicijativom. Provodite što više vremena zajedno – bilo bi divno da ste u pokretu, na putovanju, u prirodi…ali lepe stvari se mogu dešavati i u okviru doma. Na neke teške teme i pitanja ovih dana zaboravite – prosto rečeno – uživajte u trenutku. Vašem zajedničkom trenutku. Slobodni Rakovi – miks strasti, zanimljivosti, potrebe da malo ludujete i prepustite se dešavanjima. Instant zaljubljivanja, instant hemija – neko vam može probuditi sva ona osećanja za koja ste mislili da su potpuno zatrpana. Pa i ako je samo avantura – vredi.

Posao

Sedmica pred vama je jednostavnija od prethodne. Ne, to ne znači da će sve funkcionisati kao po loju i da ćete moći totalno da se opustite, ali znači da ćete ipak jednim velikim  delom biti rasterećeniji i lakše funkcionisati na dnevnoj bazi. Ukoliko ste ušli u neke pregovore, oni se odvijaju neočekivano dobro, a neki od vas će u ovoj nedelji potpisati i ugovor od velikog značaja za njih. Odnos sa saradnicima i kolegama je korektan – ukoliko je bilo tenzija ranije, one su sada otišle u drugi plan.

Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja.



 

LAV

Hrana

Živnućete malo I ovo je odličan trenutak da napravite neki zaokret – počnete sa dijetom, redovnije jedete….U ishrani u ovim danima – više mesa, ali I riba će vam jako prijati.

Ljubav

I dalje će postojati napetosti zbog nekih situacija, dešavanja koje ne moraju striktno da se vezuju za partnerski odnos (najpre ćete vi biti napeti, a kad ste vi naelektrisani – to tako lepo umete prebaciti i na voljenu osobu). No, tih napetosti će biti manje – a prilika i vremena za opuštenciju, uživanje i lepa dešavanja sa dragim vam bićem – mnogo više. Znate i sami šta vam je činiti – naći što više prostora za strasti i radovanja. Slobodni Lavovi – slatki flertići koji će vam prijati i popravljati vam raspoloženje, imali ili nemali nameru da se upuštate u ljubavni odnos. Koristite svaku priliku da izađete iz kuće – otputujete, vidite se sa prijateljima, zabavite se.

Posao

Komunikacija će vam biti više nego dobra – umećete da pregovarate, dogovorite se, ali i „progurate“ svoje mišljenje i ideje. Sedmica u kojoj ćete češće biti u pokretu – pa su moguća i poslovna putovanja koja će vam se isplatiti. Dobar je period da pokrenete nešto o čemu odavno razmišljate, a za šta do sada niste imali priliku. Ukoliko želite da obavite ozbiljan razgovor sa nadređenima ili ugovorite sastanak koji vam je od velike važnosti – birajte sredinu nedelje. Bolji period i za stanje vaših finansija.

Zdravlje

I dalje vam je energija prilično rovita, kao i imunitet.

 




DEVICA

Hrana

Vaša ishrana treba da bude raznovrsna u ovom periodu, sa naglaskom na povrću I biljnim vlaknima. Takođe, izuzetno će vam prijati svi mlečni proizvodi – naročito tvrdi, stari sirevi I kiselo mleko.

Ljubav

Povremeni talasi nervoze mogu postojati između partnera i vas. Vi umete biti kruti, oštri, rigidni i tvrdoglavi kada hoćete da isterate nešto svoje – a na taj način u ovom periodu jedino što možete sa sigurnošću „isterati“ jeste napetost između voljene osobe i vas. Partner je trenutno više spreman da se prilagodi, ali i vi morate malo popustiti. Trenutno ste zaista u fazi kada „lepa reč i gvozdena vrata otvara“ – pa funkcionišite tako. Slobodne Device – dosta intenzivna i zenimljiva dešavanja mogu obeležiti ovu sedmicu. Ljubavna i strasna iznenađenja – prijatna, uzbudljiva, nemirna, flertovanje i avantura.

Posao

Više strpljenja i takta je potrebno imati i u kontaktima sa poslovnim saradnicima, kolegama, klijentima. U periodu ste kada ste brzi i oštri na jeziku i kada nemate nameru da svoje mišljenje uvijate u šarene papiriće – nego „što na umu – to na drumu“. Sve je to u redu, ali moguće je da vaši načini razmišljanja i stavovi nisu uvek ispravni ili da se makar ne uklapaju u trenutnu situaciju – zato je potrebno da malo čujete i druge, da malo taktizirate. Finansijama i realizacijom poslova ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem, mogućnost povreda.
 
Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>