Region

Svet

Aleksandra Prijović samo od pregleda zaradila ogromnu svotu novca!

Pevačica Aleksandra Prijović mesecima puni novinske stupce, a sada je objavila da je samo od pregleda zaradila ogromnu svotu novca!

Aleksandra Prijović samo od pregleda zaradila ogromnu svotu novca! Screenshoot/Instagram





Dok se piše o Prijinim koncertima i stajlinzima, mnogi se pitaju koliko je zaradila od turneja i koliko će tek zaraditi.



Nagađanja su se kretala od pola miliona evra po jednom gradu, pa do 900.000 evra, Aleksandra se nije oglašavala, međutim sada je javno na svom Instagram profilu podelila informaciju da je njen album koji je izašao sredinom ove godine, do sada pregledan 150.000.000 puta.







Jutjub kanal Aleksandre Prijović je monetizovan i pesme su pod njenim vlasništvom, ona je i od muzičke platforme zaradila ogromnu svotu novca. 

Kako se može videti na internetu od milion pregleda na pomenutoj platformi izvođač može zaraditi 1.000 evra, što znači da je Aleksandra Prijović samo od jutjuba zaradila ogromnu svotu novca, odnosno 150.000 evra, piše Mondo.







Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi koncert u Nišu, koji je privukao veliki broj posetilaca. Hala "Čair" bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera uz Prijine i druge hitove emotivna i uzbudljiva. Aleksandra je čak u jednom momentu zaplakala od sreće kad je ugledala Indiru Radić na svom koncertu.




"Ona je posebna žena! Kad sam bila mala, toliko sam volela njene pesme, nisam ovo mogla da zamislim da će se desiti! Ona ima posebnu energiju, velika mi je čast što je ovde." - rekla je Aleksandra Prijović o Indiri.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>