Ostalo

Sme�no

Najmoćniji dan 11. novembar! Želje se ostvaruju!

Danas je 11. novembar, niz četiri jedinice govori da je ovo najmoćniji dan u godini i tog dana želje se ostvaruju ali pre toga morate nešto znati...

Najmoćniji dan 11. novembar! Želje se ostvaruju! Svet Plus





Pogledajte šta se dešava kada se broj 11 ponavlja dva puta! Danas su velike šanse da susretnemo "srodnu dušu", jer je ceo novembar mesec ljubavi.



Numerologija tvrdi da je broj 11 izuzetno jak, kombinacija brojeva 11 i 11 se ocenjuje kao neobično moćno sjedinjenje duhovnog buđenja i snažnih početaka - 11 predstavlja sam početak, intuiciju i preokrete. 

Kroz udruženo delovanje "11 i 11", 11. novembra, doživljavamo snažnu energiju koja nas podstiče da otkrijemo nove potencijale i snage, omogućavajući nam preokret u životu ili sticanje značajnih saznanja, što predstavlja duhovno buđenje koje može izmeniti naš životni put. Ono što je posebno važno jeste da su promene koje možemo pokrenuti obično pozitivne. 


Preokreti koji mogu uslediti ne prevazilaze naše sposobnosti, već nam pružaju priliku da izađemo iz rutine i smelo težimo nečemu višem.

Prema numerologiji, univerzum nam 11.11. šalje poruku da obratimo pažnju na poruke srca i duše. Veruje se da je ovaj dan povoljan za ostvarivanje želja i jasno definisanje istih. Posvetite nekoliko minuta (11) meditaciji kako biste pronašli dublje razloge zašto želite ono što želite - ovo je moćan način da osigurate ostvarenje svojih snova. 

 

Da li znate šta sve čisti aceton? Iznenadićete se!










Postavite sebi pitanje šta vam zaista treba u životu i pronaći ćete odgovor. Takođe, danas su velike šanse da susretnemo "srodnu dušu", jer je ceo novembar mesec ljubavi.

Na poseban datum 11.11. rođeni su poznati pojedinci poput Leonarda Dikaprija i Demi Mur. Veruje se da osobe rođene tog dana dele istu energiju kao i magični brojevi njihovog rođenja.

Broj 1111, koji se krije u današnjem datumu, simbolizuje stvaranje, liderstvo i izražavanje svega što je skriveno u nama, predstavljajući potencijale koje možda nismo svesni.

 

Žika Jakšić ljut zbog novinskih natpisa! Izneo svoj stav o onome što se piše!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>