Elita 7

Parovi

Anita preti Matoroj nakon što joj je radila iza leđa! (VIDEO)

Anita Stanojlović preti Jovani Tomić Matoroj nakon što joj je radila iza leđa. Dopisivala se sa Mateom Car, sve negirala, a potom i priznala! Matora ne može da se smiri nakon svega!

Anita preti Matoroj nakon što joj je radila iza leđa! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Matea Car je dobila priliku da na kratko uđe u rijaliti "Elita 7" i porazgovara sa Jovanom Tomić Matorom, čemu je prisustvovao i Marko Đedović. Matora je saznala da joj je Anita radila iza leđa, čula je kakve poruke su bile u pitanju, kao i kada se sve to dešavalo. 


Anita je prvo sve negirala, a onda i priznala...


Rekla mi je da brisala poruke, ubiću je, je*em li joj matere, i njoj i onoj lezbači došla da se pere - vikala je Matora.

Ja ništa nisam priznala - ubacila se Anita.








Ne prilazi joj - govorio je Marko Đedović dok je obezbeđenje sklanjalo Anitu.


Sada ću sve da polomim - vikala je Anita.

Ti si kriva, vidi šta si joj uradila - govorio je Marko.

Šta ti hoćeš bre, je*em li ti mama ja. Pljuješ mi Rešićku i Spasojevićku - vikala je Matora.

Vidi se po Anitinoj rekaciji da je istina sve - govorio je Marko.

Marko ne mogu ovo da podnesem - dodala je Matora.

 

Da li znate šta sve čisti aceton? Iznenadićete se!












Matora je sigurna da je bila zlatna koka Aniti



Jovana Tomić Matora nastavila je razgovor sa Markom Đedovićem o neverstvu Anite Stanojlović, dok je ona sebe nastavila da pravda tokom razgovora sa Miljanom Kulić.


 Ne mogu da pričam sa Jovanom - rekla je Anita.


Reci da jesi to uradila - kazala je Miljana.

Ona je mislila da ću je braniti,kao i uvek. Ja sam joj rekla da me ne laže, a ona mi je u ćošku rekla:''Obrisala sa sve prepiske, ali te volim'' - kazala je Matora.

Što se dopisivala ako te voli? - upitao je Đedović.


On je dala sve od sebe da mi se dodvori i da pomislim da je najdivnija žena. Vodila me je kod majke, radila je sve da se zbližimo - kazala je Matora.

Kakva crna majka, ona se sve vreme čula sa Mićom - rekao je Đedović.

Je l' joj cilj bio da potrošim pare na svadbu, dam za njenog sina i da da uđe ponovo ove? Je l' to cilj bre bio? - upitala je Matora.

Matora, ne kidaj se - rekao je Marko.







Svađala sam se s bolesnom majkom zbog nje. Svaka očeva suza me boli - kazala je Matora.

Smiri se, Matora, moraš - kazala je Žana.

Izvinjavam se Rešićki, Ani Spasojević i svima. Mislila sam da je neko protiv nas od njih, ali sad vidim sve - kazala je Matora.

Ništa ti kriva nisi. One koji to rade treba da bude sramota - rekao je Marko.






 






Sandra Rešić je za Pink priznala da je istina što je Matea navela da se Anita snimila na balkonu sa njom i pitala je da pozdravi Mateu.


"Gledam ovo, gledam do kraja...Jeste istina je, Matora je rekla da zna za to i sada je ona slagala u oči. Još sam je ja pitala: "Anita, odakle ti znaš za Mateu" - rekla je Sandra.

Kada je reč o tome što je javno prozvala i uputila niz uvreda, Sandra ističe da je šokirana.

"Ne znam iskreno šta da kažem, šokirana sam, jer ja za Anitu nijednu ružnu reč nisam rekla ni pre prepiski, ni kada su izašle prepiske, do sada se nisam oglasila uopšte. Ili je Anitina mama nju slagala da ja pljujem Anitu ili je Anita, kao što je meni rečeno da Anita želi da posvađa Matoru sa svim njenim prijateljima. To sam čula informaciju, to je rekla kazala, to ne mogu da tvrdim, ali sam šokirana da je Anita rekla Matoroj da joj je mama rekla da Rešićka pljuje Anitu. Ako je to istina, onda će i Anitina mama i Anita imati posla sa mnom, onda će da vidi kako se stvarno pljuje." - rekla je Sandra, pa je dodala:


"Ja se nigde nisam oglasila povodom Anite, svako ko me je pitao rekla sam da nemam pojma o čemu se radi, želeći da spasim Matoru nekog blama, ne znam ni ja šta sam mislila da treba da uradim, nisam više znala u šta da verujem. Ispostavilo se na kraju da sve te prepiske negde postoje. Kakvo je to igranje rijalitija, pa niko ne igra rijaliti na svoju štetu. Kako je Matea mogla da dođe da igra rijaliti ili ne znam ni ja šta da uradim, osim da proba da spere ljagu sa sebe." - rekla je Sandra Rešić pa onda i kakvo mišljenje ima o Aniti Stanojlović:









"Posle ovoga svega...Iskreno da ti kažem, prepiske su prave, Darko ih je potvrdio, mnogi ljudi su ih potvrdili. Ne znam da li da budem srečna što se ovo Matoroj desilo da je dnom za sva vremena nauči kome će da veruje i posvećuje ljubav i pažnju ili da kukam naglas što sam bila direktni učesnik Matorine svadbe i datih para ili da kukam naglas kao i Matora...Da pozovem Matorinu majku i da plačemo naglas. A Matoroj hvala za ovo napu**avane, ako nastavi da me pljuje i ako se pomiri sa Anitom, oprosti ovo, bez razloga da me pljuje, za mnom je završila za sva vremena." - završila je Rešićeva. 














 
 

Hleb koji se ne mesi, a savršeno je mekan! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>