Recepti

Ljubav

Ako spremate kiseli kupus dodajte ovaj sastojak kako se ne bi ukvario!

Ako spremate kiseli kupus za zimu dodajte ovaj sastojak kako se ne bi ukvario ali ne samo to! Na ovaj način će se ranije i ukiseliti, a ukus će biti odličan.

Ako spremate kiseli kupus dodajte ovaj sastojak kako se ne bi ukvario! Svet Plus





Za kiseli kupus kažu da je superhrana, zato što sadrži dosta vitamina, a prednjači vitamin C. Tu su: A1, B1, B2, B3, B6, B12, E i K. Sadrži i minerale: kalcijum, kalijum, fosfor, gvožđe, magnezijum.


Ukoliko ste ove godine rešili da kiselite kupus, onda ste na pravom mestu jer ćemo vam otkriti kako da ga što bolje ostavite za zimu koja nam dolazi.

 

Neutrališite neprijatne mirise tokom kuvanja hrane!









Ren može dosta da poboljša ukus ali i da spreči kvarenje kupusa. Ubrzaće i proces kiseljenja, zato dodajte ovaj sastojak kako se ne bi ukvario! Kukuruz je odličan da vaš kiseli kupu dobije zlatno žutu boju, a oni koji volje ljuto slobodno mogu dodati još jedan sstojak, a to je ljuta papričica. I lovorov list je dobro dodati u bure sa kupusom.


U bure sa kupusom možete dodati vreće/ kese u kojima je iseckan i posoljen kupus. One treba da budu probušene, kako bi cirkulisala slana voda kroz njih. Ugurajte ih između glavica kupusa i njima popuniti prostor. Dobićete iz istog bureta i kiseli kupus i ribanac.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>