Region

Svet

Kantautor Petar Zorkić održaće veliki beogradski koncert u Domu omladine!

Kantautor PetarZ (Petar Zorkić) će sa svojim kolektivom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda 14. decembra 2023. godine.

Kantautor Petar Zorkić održaće veliki beogradski koncert u Domu omladine! Foto: Promo





Nakon nastupa na festivalima Exit i Nisville i koncerata u Valjevu, Smederevu, Beogradu, Vršcu, Pančevu, Bosni i Hercegovini i drugim mestima, PetarZ Collective će obeležiti kraj 2023. godine na svojevrsnoj žurci u kultnoj beogradskoj koncertnoj sali Amerikana.


PetarZ je svoj muzički izraz koji se prostire od fanka, soula, preko disko, rege i latino muzike, predstavio objavivši do sada dva albuma – „Riddlephore“ i „Tête-à-tête“.

Na svojim albumima Petar je predstavio i nekoliko kolaboracija sa muzičarima koji su već dugi niz godina prisutni na muzičkoj sceni regiona i sveta. Tu su Rhani Krija (dugogodišnji član Stingovog benda), Max Kochetov, Vasil Hadžimanov, Marko Louis, Ivan Teofilović (Naked), Nenad Paunović, Milena Jančurić, Mario Ševarac (Dubioza kolektiv), Miloš Nikolić i drugi, a neki od njih će se naći na bini Doma omladine i kao specijalni gosti.

 








"Zadovoljstvo mi je što ću u kultnoj sali Doma omladine moći sa svojim bendom da predstavim beogradskoj publici naš dosadašnji rad. Sviraćemo pesme sa oba albuma koja sam do sada objavio i spremamo jedan lep fanki, soul, latin šou. Ideja mi je da napravimo svojevrsnu žurku za publiku i obeležimo kraj kalendarske 2023. godine u kojoj smo imali puno lepih nastupa i momenata u raznim gradovima. Nakon Doma omladine idemo dalje sa nastupima, a polako pripremam i treći album sa mojom dragom ekipom." izajvio je uvek nasmejani Petar Zorkić.

 

Nastavlja se suđenje glumcu Robertu De Niru! Isplivale šok prepiske!

Brus Vilis potpuno razoren zbog bolesti! Više ne može da govori!











Petrovu muziku čini širok spektar ritmičkih i harmonskih igrarija koje podstiču publiku na ples, a tekstovi koje piše su odraz međuljudskih odnosa, ljubavi, e*otike i humora.

 

Ovog taletovanog umetnika poznajemo i kroz crteže koje je predstavio na više samostalih izložbi. Specifična tehnika kojom Petar radi je crtanje prstom u telefonu u sistemskoj aplikaciji “notes” (tzv. kažiprst na telefonu).

 

Karte za koncert možete nabaviti na blagajni Doma omladine i OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>