Ostalo

Sme�no

Neutrališite neprijatne mirise tokom kuvanja hrane!

Neutrališite neprijatne mirise koji se šire kućom tokom kuvanja hrane, a ostaju i satima nakon toga. Ovo je posebno neprijatno ako se prži riba ili meso, zato pogledajte jednostavan način da to sprečite.

Neutrališite neprijatne mirise tokom kuvanja hrane! Svet Plus

Postoji jednostavan trik koji su stručnjaci za čišćenje preporučili kako biste se oslobodili neprijatnih mirisa koji ostaju nakon kuvanja ili prženja hrane.


Jednostavno je! Potrebno vam je sirće...


Sipajte sirće u čašu i stavite čašu pored šporeta jer ono neutrališe neprijatne mirise pre nego što krenu da se šire kuhinjom i dalje... Preporuke je da ostavite čašu sirćeta da prenoći, jer će tokom noći apsorbovati sve neprijatne mirise.
 

Da ćufte ili pljeskavice budu savršene treba vam jedan sastojak!Ukoliko vam se nešto od hrane iskipelo ili zagorelo tokom kuvanja, dobar trik je prokuvati vodu s dodatkom sirćeta u šerpi. Para koja se stvara tokom tog procesa će efikasno eliminisati neprijatne mirise iz prostorije. 

Ne zaboravite da provetrite prostorije otvaranjem prozora ili balkonskih vrata kako biste omogućili cirkulaciju svežeg vazduha.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>