Region

Svet

Oglasila se Dušica Jakovljević, napušta Pink televiziju!

Voditeljka Dušica Jakovljević oglasila se, posle vesti koja se pojavila u medijima da posle deset godina napušta Pink televiziju. Kako kaže, tek sada je predahnula nakon haosa od iznenadnog puta u Berlin, te da se "vratila" u život.

Oglasila se Dušica Jakovljević, napušta Pink televiziju! Screenshoot/Instagram




Posle deset godina provedenih na ružičastoj televiziji popularna voditeljka Dušica Jakovljević više neće biti deo Pink televizije. Vest se pojavila u medijima, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.



Dušica Jakovljević je za Republiku izjavila da je vest tačna ali da ne želi previše da komentariše:


"Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem..."








Sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram, poručivši da je tek sad predahnula nakon haosa od iznenadnog puta u Berlin, te da se "vratila" u život.







"Posle 300 sati putovanja, četiri aerodroma, jedino što vraća u život."- napisala je Dušica u svojoj objavi, uživajući u hrani.
 

Kupovina vam je izbila sav novac iz džepa? Ove trikove koriste prodavci!






Oglasio se i njen kolega Darko Tanasijević:

"Uz dužno poštovanje, ne bih ništa komentarisao jer ništa i ne znam osim onoga što sam mogao da vidim u medijima, niti bih sebi u ovom trenutku dao za pravo da komentarišem tuđe poslovne odluke o kojima nemam pojma", rekao je voditelj.









Vraća se Milan Milošević


Voditelj Milan Milošević je za Republiku progovorio je o svom velikom povratku na televiziju Pink. On je otkrio da otkaz Dušica Jakovljević nema veze sa tim što se on vraća na mesto voditelja rijalitija "Elita", ali i priznao da mu je voditelj Ognjen Amidžić sve vreme bio velika podrškao, kao i da ga je on prvi put doveo na ružičastu televiziju:

"Da, istina je, vraćam se na Pink i drago mi je što ću to da obelodanim u emisiji "Amidži šou", kod Ognjena, koji me je doveo na Pink i kod kog ću javnost obavestiti o svom povratku, on mi je takođe i sve vreme bio podrška."- rekao je Milošević, pa dodao:


"Posle otkaza na drugoj televiziji nisam se poslovno angažovao, već sam bio u pregovorima sa Pinkom. Svi će da mi se obraduju u Eliti, a svim kolegama ću pružiti ruku, nemam problem ni sa kim." - rekao je Milan Milošević.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>