Ljubav

Style

Horoskop za novembar donosi razvod ili razlaz za dva znaka Zodijaka!

Otkrijte kako horoskop za novembar utiče na vaš ljubavni život! Za dva znaka Zodijaka sledi razvod ili razlaz... Očekuje se hrabra odluka o okončanju toksičnih veza, dok astrološki saveti ukazuju na potrebu za ličnim oslobađanjem. 

Horoskop za novembar donosi razvod ili razlaz za dva znaka Zodijaka! Svet Plus





Saznajte kako se nositi s izazovima i prigrliti pozitivne promene koje donosi mesec novembar!



Astrolozi predviđaju da će novembar doneti promene u ljubavnim odnosima, naglašavajući raskide i razvode kao dominantne teme. Karmičke veze su pod posebnim pritiskom, dok brakovi koji nisu izdržali test vremena postaju prošlost. Postavljanje planeta podržava one hrabre koji su spremni za transformacije i odlučni da se oslobode tereta prošlosti.

Za Ovnove, osećaj kao da su zaglavljeni u ljubavnoj priči bez budućnosti traje već neko vreme. Tokom ovog meseca, naglašena je potreba za mirom i promenama. Mnogi Ovnovi će do kraja novembra doneti hrabru odluku da zatvore vrata priči koja ih više ne ispunjava. Može doći do konflikta koji će biti kap koja preliva čašu, ali oslobađanje od tog tereta doneće im ogromno olakšanje, iako će osećati težinu odluke.
 

Muž se zaljubio u koleginicu, žena već 15 godina živi sa njima!







Većina ljudi rođenih u znaku Vage suočiće se s izazovnom situacijom. Konačno će shvatiti da je mir ključan za njihovu dobrobit, pa će hrabro prekinuti toksične emotivne veze ili brakove bez previše dvoumljenja. Planetarni položaj u novembru snažno podstiče Vage da završe loše veze ili brakove i posvete se sebi. Mnoge Vage će saznati neugodne informacije o svom partneru, što će ih motivisati da, bez previše žaljenja, stavljaju tačku na toksične partnerske odnose.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>